Terasınızı Soğuk Havaya Göre Dizayn Edin

Havalar soğudu diye terasınızı kullanıma kapatmayı düşünmeyin. En kullanışlı hali ile terasınızda dekorasyona dikkat ederek harika bir yaşam alanı elde edebilirsiniz.

02.11.2019-11:34 - (Son Güncelleme: 02.11.2019-11:10)

Soğuk havalarda dış mekanlarda zaman geçirmekte zorlanabiliriz. Bu sebeple terasınızı kışa hazırlarken ve kış bahçesi yaparken özen göstermeniz gereken en önemli nokta, alanın korunaklı olması olmalı. 

KORUNAKLI OLMASINA DİKKAT EDİN

Açılır-kapanır pencere veya kapıları seçerek, hazırlayacağınız bahçenin hem kış aylarında korunaklı hem de yaz mevsiminde ferah olmasını sağlayabilirsiniz. Bununla beraber ısı izolasyonun dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer gerekli ise pencere ve kapı değişimlerini de yaptırmalısınız. 

DUVARLARI DEKORE EDİN

Soğuk havalarda içinizi ısıtacak dekoratif ürünler seçin. Ancak bunlardan önce dekorasyonun vazgeçilmezi olarak da görebileceğimiz zemin ve duvar dekorasyonuna özen göstermelisiniz. Zemin ve duvar dekorasyonu yaparken de evinizin diğer yerlerinde yaptığınız uygulamaları hayata geçirebilirsiniz. Mesela duvarları dilerseniz boyayabilir isterseniz de duvar kâğıdı ile kapatabilrisiniz. Zeminlerde ise seramiklerin yanında parke veya bahçe yer döşemelerini de kullanabilirsiniz. Hoş bir kilim veya halı sermeyi de unutmamalısınız.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal