Şevval Şahin'in mini elbiseli paylaşımları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı!

Tescilli güzel Şevval Şahin sosyal medyada paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyor. Peki Şevval Şahin'in hangi pozları dikkat çekti? Şevval Şahin'in boyu kaç? Şevval Şahin kaç yaşında? Tüm detaylar haberimizde.

26.05.2022-22:41 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-22:41) Şevval Şahin'in mini elbiseli paylaşımları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı!

Güzelliği tescillenen Şevval Şahin sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor ve her bir paylaşımıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Yakın zamanda Ibiza tatiline giden güzel yaptığı paylaşımlarla binlerce yorum aldı. Peki Şevval Şahin kimdir? Şevval Şahin kaç yaşında? Şevval Şahin'in boyu kaç? Şevval Şahin ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Şevval Şahin

Şevval Şahin sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor ve paylaşımları da oldukça dikkat çekiyor. Ibiza tatiline giden güzel paylaştığı mini elbiseli pozlarıyla yine binlerce beğeni ve yorum almayı başardı. Şevval Şahin takipçilerinden "Aşk mısın be kadın" "Resmen yaktın bizi" şeklinde yorumlar aldı. Ünlü model 1 haftadır Ibiza tatilinden paylaşımlar yapıyor. "Not your baby" açıklamasıyla yaptığı mini elbiseli fotoğrafları da oldukça büyük beğeni topladı. Şevval Şahin'in Instagram hesabında 402 bin takipçisi bulunuyor.

Şevval Şahin Paylaşımları

Şevval Şahin kimdir

Şevval Şahin 1999 yılında İstanbul'da dünyaya gözlerini açmıştır. 6 yaşında Londra'ya eğitim için gitmiştir. Doğu Londra Üniversitesi Moda İşletmesi bölümü mezunudur. Şevval Şahin 2018 senesinde Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik kazanmıştır. Ününü bu yarışmadaki birinciliğine borçlu olan Şahin'in yarışmadan sonra binlerce takipçisi olmaya ve tanınmaya başlamıştır. Şevval Şahin'in boyu, kilosu da merakla internet üzerinden araştırılıyor. Şevval Şahin'in 182 cm boyunca, 55 kg ağırlığındadır. Ünlü modelin bacak boyu 110 cm'dir. Instagram hesabı @sevvsahin olarak aranarak bulunabilir. Modelin Instagram hesabında 402 bin takipçisi, 900'e yakın da paylaşımı bulunmaktadır. Paylaşımlarıyla oldukça beğeni toplamaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal