Şevval Şahin'in hiç giymeseydin dedirten küçücük bikinili pozuna yorum yağmuru

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, bikinili paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Şahin’in dikkat çeken fiziğine ve iddialı bikinisine binlerce beğeni geldi. Sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça adından söz ettiren Şevval Şahin’in paylaşımları beğeni alırken eleştirilerin de hedefi oldu. Şahin’in bikinili paylaşımına “Hiç giymeseydin” yorumları yapıldı.

06.05.2022-16:33 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-16:33) Şevval Şahin'in hiç giymeseydin dedirten küçücük bikinili pozuna yorum yağmuru

Miss Turkey 2018 yarışmasında birinci seçilen Şevval Şahin, magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü güzel Şevval Şahin, paylaşımlarıyla adından sıklıkla söz ettiriyor. Son olarak dikkat çeken fiziği ve iddialı bikinisiyle verdiği poz sosyal medyayı salladı. Şahin’in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken birçok takipçisi yorumlarda bulundu. Şahin’in bikinili pozlarına “Hiç giymeseydin görünüyor” yorumları yapıldı. 

Tescilli güzel Şevval Şahin, özel hayatı ve paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. İş insanı Kerem Kamışlı ve eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral arasında soruna sebep olan Şahin, uzun süre magazin gündeminde kalmıştı. Şimdilerde yalnız olan Şahin, iddialı kıyafetleri ve paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. 6 yaşından itibaren Londra’da yaşamaya başlayan Şevval Şahin, Doğu Londra Üniversitesi Moda İşletmesi bölümünde eğitim gördü. Tercih ettiği kıyafetlerle dikkat çeken Şahin, tarzıyla çok konuşuluyor.

Cesur kıyafetleri ve cüretkar pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan ünlü güzel, büyük beğeni topluyor. Şu sıralar İspanya’da tatil yapan 22 yaşındaki ünlü isim, Ibiza’da verdiği pozlarla sosyal medyaya bomba gibi düştü. Sosyal medya platformu Instagram'da 400 bin takipçisi olan Şevval Şahin, iddialı bikinisiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

Şevval Şahin

Dikkat çeken zayıflığıyla eleştirilerin hedefi olan Şevval Şahin, yeni pozlarıyla da eleştiri oklarının hedefinde yer aldı. Bazı özellikleri nedeniyle Şeyma Subaşı’na benzetilen Şevval Şahin’in paylaşımına, ''Şu bikiniyi taşıyan taşa bakın'', ''Kemik kadın'', ''Bayram şekeri'', '''Hiç giymeseydin görünüyor'' gibi yorumlar geldi.

Şevval şahin İbiza

Şevval Şahin bikinili poz

Şevval Şahin 2

Şevval Şahin 3

Şevval Şahin 4

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal