Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli'nden sevenlerine kötü haber! Bahar Öztan acı haberi duyurdu

Yeşilçam’ın Gamzeli Güzeli’nden sevenlerine kötü bir haber geldi. Usta oyuncu Bahar Öztan acı haberi hayranlarına duyurdu. İşte konunun detayları...

06.05.2022-12:14 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-12:14) Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli'nden sevenlerine kötü haber! Bahar Öztan acı haberi duyurdu

Yeşilçam dünyasında Gamzeli Güzel olarak bilinen Bahar Öztan’dan hayranlarını oldukça üzecek bir haber geldi. Daha önce 3 defa kansere yakalanan usta oyuncu, yeniden kansere yakalandığını açıkladı. Hayranları Bahar Öztan’ın son durumunun ne olduğunu merak ederek arama motorları üzerinden araştırmalarına başladı.

Bahar Öztan acı haberi duyurdu

Türk sinemasının usta isimlerinden Bahar Öztan, yaptığı açıklamada kolon kanserine yakalandığını açıkladı. Hayatına Bodrum’da devam eden Öztan’ın durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Bahar Öztan

Bahar Öztan kimdir?

Bahar Öztan, 11 Ağustos 1962 tarihinde Hatay’ın İskenderun ilçesinde doğdu. Bir şampuan reklamıyla oyunculuk hayatına başlayan Bahar Öztan, sonraki yıllarda pek çok dizi, film ve reklam yapımlarında yer aldı. Oyunculuk dönemlerinin başında ‘Gamzeli Güzel’ olarak anılan Bahar Öztan’ın ilk dikkat çekici filmi Kemal Sunal’ın da yer aldığı Şaşkın Milyoner olurken pek çok yapımda yer aldıktan sonra oğlu ile 1991 yılında Bodrum Yalıkavak’ta otel işletmeye başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal