Şevval Şahin ve Marcus Yiğit Aral İlişkilerini Sonlandırdı!

Şevval Şahin, birlikte yaşadığı sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile ilişkilerini sonlandırdığını duyurdu!

14.04.2021-09:10 - (Son Güncelleme: 22.06.2021-14:22)

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin ve yaklaşık bir buçuk yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Yiğit Marcus Aral birlikteliklerini noktaladı. Şahin, "İlişkimiz artık sağlıklı olmadığı için arkadaş kalmaya karar verdik" derken Aral, 'Şevval bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da beni ve Türkiye'yi gururlandırmaya devam edecek' açıklamasını yaptı. 

Şevval Şahin, uzun süre aşk yaşadığı Pakistanlı Syed Amir Ali Kirmani'den ayrıldıktan sonra gönlünü Yiğit Marcus Aral'a kaptırmıştı. Bir buçuk yıldır birlikte olan çift yollarını ayırma kararı aldı. Sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı açıklama yapan ikili, 'Hala birbirimizi önemsiyoruz'  sözleriyle ayrılığı duyurdu.


'İLİŞKİMİZ SAĞLIKLI DEĞİL'

Şevval Şahin yaptığı açıklamada 'Genelde asla böyle bir açıklama yapmam ancak ilişkimi çok açık bir şekilde yaşadım, bu yüzden bazı şeyleri açıklığa kavuşturma ihtiyacı hissediyorum. Marcus ve ben bir süre önce yollarımızı ayırdık. Hala birbirimizi önemsiyoruz ve ilişkimiz artık ikimiz için sağlıklı olmadığı için arkadaş olarak kalmaya karar verdik. Sizden bu hassas dönemde her iki tarafa da saygı göstermenizi rica ediyorum' ifadelerini kullandı.

GEÇTİĞİMİZ GÜN AÇIKLAMA YAPMIŞLARDI

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin birlikte yaşadığı sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile geçtiğimiz ay Bebek'te objektiflere yansımıştı. Aral ile ilişkilerinin güzel gittiğini söyleyen Şevval Şahin, ‘Çok güzel gidiyor, her şey yolunda çok şükür’ şeklinde açıklama yapmıştı.

BİRLİKTE YAŞIYORLARDI

Şu an evliliği düşünmediğini söyleyen Aral, ‘Zaten beraber yaşıyoruz ama çocuk olmadıkça bence evliliğe çok fazla gerek yok, sonuçta ciddiyiz. Kafada anlaştıktan sonra kağıtta bir imzanın nedeni yok’ şeklinde konuşmuştu. Şevval Şahin ise 'evlilik' sorusu üzerine ‘Daha 21 yaşındayım, hayatta öyle şeyler düşünmem. Şu an böyle bir düşüncem yok’ ifadelerini kullanmıştı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal