Camdaki Kız Dizisinin Yakışıklı Oyuncusunun Kim Olduğunu Öğrenenler Çok Şaşırıyor!

Camdaki Kız dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Feyyaz Şerifoğlu hakkında şaşırtan Ajda Pekkan gerçeği ortaya çıktı. Oyuncu, usta sanatçı Ajda Pekkan’ın vokalistiymiş.

13.04.2021-17:10 - (Son Güncelleme: 13.04.2021-17:10) Camdaki Kız Dizisinin Yakışıklı Oyuncusunun Kim Olduğunu Öğrenenler Çok Şaşırıyor!

Kırmızı Oda dizisinde rol alarak seyircilere kendini sevdiren Feyyaz Şerifoğlu, Camdaki Kız dizisi ile sektöre resmen bomba gibi girdi. İki sevilen dizide de Burcu Biricik ile başrolü paylaşan Feyyaz Şerifoğlu hakkında kimsenin bilmediği bir detay ortaya çıktı. 

Gülseren Budaycıoğlu imzasını taşıyan Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda’dan sonra yayına giren Camdaki Kız da diğer diziler gibi çok sevildi. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu Camdaki Kız dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasıyla beraber sosyal medyanın gündemine oturdu.

AJDA PEKKAN’IN VOKALİSTİYMİŞ!

Camdaki Kız dizisinin yakışıklı aktörü Feyyaz Şerifoğlu hakkındaki Ajda Pekkan gerçeği ise öğrenenleri şaşkına uğratıyor.

Daha önceden de Burcu Biricik ile Kırmızı Oda dizisiyle seyirci karşısına çıkan Şerifoğlu'nun Ajda Pekkan'ın vokalisti olduğu ortaya çıktı.

Feyyaz Şerifoğlu hem oyunculuk hem de şarkıcılık yapıyor. Şerifoğlu’nun ilk single çalışması ‘Gidene’ ise 18 Aralık 2020'de tüm dijital platformlarda yerini almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal