Sevilla Manchester City canlı şifresiz izle: Sevilla Manchester City maçı hangi kanalda ve ne zaman? Sevilla Manchester City maçı hakemi kim?

Sevilla Manchester City canlı şifresiz izle. Devler Ligi’nde ilk hafta heyecanında Sevilla ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma hakkında bilgiler edinmek isteyen futbol severler ise arama motorları üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. Peki Sevilla Manchester City maçı hangi kanalda ve ne zaman? Sevilla Manchester City maçı hakemi kim? İşte soruların yanıtı...

06.09.2022-21:36 - (Son Güncelleme: 06.09.2022-21:36) Sevilla Manchester City canlı şifresiz izle: Sevilla Manchester City maçı hangi kanalda ve ne zaman? Sevilla Manchester City maçı hakemi kim?

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Sevilla Manchester City ile Endülüs’te karşı karşıya gelecek. İspanya Ligi’ndeki ilk mağlubiyetini evinde Barcelona’ya karşı alan Sevilla Manchester City karşısında galip gelerek bu yenilgiyi unutturmak isteyecek. Öte yandan İngiltere Ligi’nde 7 maç sonunda henüz kaybetmeyen Manchester City zorlu Sevilla deplasmanında kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne 3 puanla başlamak istiyor. Futbol severler ise Sevilla Manchester City karşılaşmasının öne çıkanlarını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki  Sevilla Manchester City maçı hangi kanalda ve ne zaman? Sevilla Manchester City maçı hakemi kim? 

Sevilla Manchester City maçı hangi kanalda ve ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Sevilla Manchester City ile bugün TSİ 22.00’de Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Merakla beklenen bu mücadele Exxen ekranlarında canlı olarak futbol severlere ulaşacak. 

Sevilla Manchester City maçı hakemi kim? 

Sevilla Manchester City maçı hakemi İtalya Futbol Federasyonu’ndan Davide Massa olacak.

Sevilla Manchester City

Sevilla ile Manchester City arasında tarihte 2 karşılaşma oynandı. İlk karşılaşmada Manchester City evinde 2-1, deplasmanda da 3-1 olmak üzere 2 karşılaşmayı da galip bitirdi. 

Sevilla Manchester City muhtemel 11’ler

Sevilla: Bounou; Navas, Nianzou, Fernando, Acuna; Jordan, Rakitic, Delaney; Lamela, Gomez; En-Nesyri

Manchester City: Ederson; Cancelo, Dias, Stones, Ake; Gundogan, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Haaland, Grealish

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal