Galatasaray Lucas Moura’yı transfer edecek mi? Lucas Moura Galatasaray’a gelecek mi? Cimbom transferin son günlerinde vites arttırdı

Son olarak Mauro Icardi ile anlaşma sağlayan Galatasaray, İngiltere Ligi ekiplerinden Tottenham’da forma giyen 30 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu Lucas Moura’yı da gözüne kestirdi. Transferin son günlerinde vites arttıran sarı kırmızılılar, transferde önemli yol katetti. İşte detaylar...

04.09.2022-15:13 - (Son Güncelleme: 04.09.2022-15:13)

Dries Mertens, Lucas Torreira, Sergio Oliveira gibi kaliteli isimlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray’da son olarak PSG’nin 29 yaşındaki Arjantinli forveti Mauro Icardi ile anlaşma sağlanmıştı. Ancak sarı kırmızılıların Icardi’den sonra da durmaya niyeti yok gibi görünüyor. İddialara göre Galatasaray İngiltere Ligi ekiplerinden Tottenham’da forma giyen 30 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu Lucas Moura’yı kadrosuna katmak için harekete geçti. 

Galatasaray Lucas Moura’yı transfer edecek mi?

Tottenham’da kanat bölgelerine yapılan transferlerle beraber yedek kulübesine bağlı kalan 30 yaşındaki Lucas Moura, teknik direktör Antonio Conte tarafından gönderilecekler listesine kondu. İngiliz ekibinde forma şansı bulmakta zorlanan Brezilyalı yıldız için Galatasaray’ın harekete geçtiği iddia edildi. 

Lucas Moura Galatasaray

Lucas Moura Galatasaray’a gelecek mi?

Tottenham’dan ayrılmayı düşünen 30 yaşındaki kanat oyuncusunun durumunu yakından takip eden Galatasaray, Avrupa’da transfer sezonunun sona ermesiyle beraber fırsat transferlerinden birisi olarak da Lucas Moura’yı görüyor. Cimbom’un Lucas Moura’yı kiralamak için görüşmelere devam ettiği ve hatta ilerleme kaydettiği de edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

2017-2018 sezonunda PSG’den Tottenham’a transfer olan Lucas Moura, Kuzey Londra ekibiyle bugüne kadar 204 maça çıkarken bu maçlarda 38 gol atıp, 25 de gol pası verdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal