Süper Lig’de 5. hafta: Hatayspor Adana Demirspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Hatayspor Adana Demirspor maçı hakemi kim?

Süper Lig’de sezonun puan alamayan tek takımı olan Hatayspor Adana Demirspor ile evinde karşı karşıya gelecek. Peki Hatayspor Adana Demirspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Hatayspor Adana Demirspor maçı hakemi kim? Soruların yanıtı haberimizde...

04.09.2022-13:37 - (Son Güncelleme: 04.09.2022-13:37) Süper Lig’de 5. hafta: Hatayspor Adana Demirspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Hatayspor Adana Demirspor maçı hakemi kim?

Süper Lig’de 5. hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla beraber sürüyor. Ligde geçen sezonları aratan bir başlangıç yapan Hatayspor Adana Demirspor ile evinde karşılaşacak. Son olarak deplasmanda Kasımpaşa’ya kaybeden Hatayspor güçlü Adana Demirspor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Bu sezon tek yenilgisini Fenerbahçe deplasmanında alan ve geçen hafta Ümraniyespor’u tek golle geçen Adana Demirspor ise üst üste ikinci galibiyetini komşusundan almayı planlıyor. Peki Hatayspor Adana Demirspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Hatayspor Adana Demirspor maçı hakemi kim?

Hatayspor Adana Demirspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 5. hafta maçında Hatayspor Adana Demirspor ile bugün saat 19.15’te Yeni Hatay Stadyumu’nda karşılaşacak. Karşılaşma Bein Sports 1’de şifreli olarak ekranlara gelecek.

Hatayspor AdanaHatayspor Adana Demirspor maçı hakemi kim?

Maçın hakemi Burak Şeker olacak. İsmail Şencan ile Yusuf Bozdoğan karşılaşmanın yardımcı hakemlik görevini üstlenecek. VAR hakemi Koray Gençerler olacak.

Hatayspor Adana Demirspor muhtemel 11'ler:

Hatayspor: Erce, Kamil, Vranjes, Falette, Adekugbe, Boudjema, Ribeiro, Aabid, Lobjanidze, Sadık, El Kaabi

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Samet, Tayyip, Rodrigues, Stambouli, N’Diaye, Akintola, Belhanda, Onyekuru, Dzyuba

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal