Sevgilisi Yiğit Kirazcı'dan Ayrılan Yargı'nın Başrolü Pınar Deniz'i Aşk Acısı Vurdu, Sette Gözyaşlarına Boğuldu!

Geçtiğimiz günlerde Yiğit Kirazcı ile ilişkisini noktalayan Pınar Deniz'in cephesinde sular durulmuyor. İşte habere ilişkin o detaylar...

14.02.2022-17:32 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-17:38) Sevgilisi Yiğit Kirazcı'dan Ayrılan Yargı'nın Başrolü Pınar Deniz'i Aşk Acısı Vurdu, Sette Gözyaşlarına Boğuldu!

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Pınar Deniz, yer aldığı birçok  projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla göz doldurmayı başardı. Birbirinden başarılı performanslara imza atan güzel oyuncu, her dizi ve filmde rolünün hakkını vererek büründüğü rollerle seyirciyi ekrana kilitledi. Kanal D ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan ve her hafta reyting rekorları kıran Yargı dizisinin başrol oyuncusu olan Pınar Deniz, canlandırdığı Ceylin karakteriyle takipçi kitlesini de genişletti. Oyunculuk kariyerinde hızla zirveye yükselen Deniz'den geçtiğimiz günlerde kötü bir haber geldi. Uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi ve aynı zamanda meslektaşı olan Yiğit Kirazcı ile yollarını ayıran Deniz'in zor zamanlar geçirdiği söyleniyor.

ARAYA HATIRI SAYILIR KİŞİLER SOKULDU

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde uzun yıllardır mutlu beraberliklerini sürdürdüğü sevgilisi Yiğit Kirazcı ile yollarını ayırdığı ortaya çıkmıştı. Sosyal medya hesaplarında aşk dolu paylaşımlara sıklıkla yer veren ünlü çift, yollarını ayırdıktan sonra birbirlerini takipten çıktı. Kıskançlık iddiaları nedeniyle yollarını ayırdıkları söylenen ünlü çiftten Deniz'in zor günler geçirdiği ve Yargı dizisinin setinde gözyaşlarına boğulduğu ortaya çıktı. Takvim gazetesinin haberine göre Deniz'in Kirazcı ile ikinci bir şansı zorladığı ve devreye yakın dostlarını soktuğu konuşuluyor.

yargı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal