Sevgilisi çekti Serenay Sarıkaya paylaştı: Bikinili pozuna yorum yağdı

Sevgilisi çekti Serenay Sarıkaya paylaştı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın sosyal medya hesabından paylaştığı gönderiler magazin dünyasını salladı. Güzel oyuncunun bikinili pozuna beğeni yağdı.

04.07.2022-18:12 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-18:12) Sevgilisi çekti Serenay Sarıkaya paylaştı: Bikinili pozuna yorum yağdı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Bulgari dergisinin lansmanında görenleri büyüleyecek pozlar verdi. Sosyal medyada gündem olan isimlerden birisi olan Serenay Sarıkaya, dergideki bikinili pozlarıyla magazin dünyasında zirvede yer aldı. Medcezir, Adanalı, Yer Gök Aşk gibi dizilerle ünlü olan güzel oyuncunun son pozları sosyal medyada beğeni ve yorum rekorları kırdı. 

Sevgilisi çekti Serenay Sarıkaya paylaştı

Burak Deniz ile bir yapımda başrolleri paylaşacak olan Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderilerle yürek hoplatmaya devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde siyah renkli dekolteli bir elbiseyle pozlar veren ve görenlerin yüreklerini eriten Serenay Sarıkaya, bu sefer bir kayanın üzerinde çömelerek verdiği pozlarla çok konuşuldu.


Sosyal medya hesabından söz konusu pozlarını "May the nature be with me" (Doğa benimle olmalı) sözleriyle paylaşan Serenay Sarıkaya’nın hayranları pozlar karşısında hayranlıktan ne diyeceğini şaşırdı. Güzel oyuncunun hayranları "Senin olduğun yer güzelleşmiş" , "Hangisi taş?" gibi yorumlarla Serenay Sarıkaya’ya övgüler yağdırdı. 

Bazı takipçilerin yorumlarıysa oldukça özgün ve ilgi çekici oldu. Bir  takipçinin ise Sarıkaya'nın kaya üzerindeki pozuna "Taş taşa oturmuş" yorumunda bulunması dikkat çekti.

Serenay Sarıkaya son olarak Kerem Bürsin’den ayrılarak Cem Yılmaz’la sevgili olmuş ve bu ilişki magazin dünyasının gündeminde aylarca kalmıştı. Güzel oyuncu şu sıralarda Umut Evirgen ile ilişkisine devam ediyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal