Serenay Sarıkaya Alice Müzikali Disney Plus’ta mı yayınlanacak? Disney Plus Türkiye ne zaman açılıyor?

Serenay Sarıkaya'lı Alice Müzikali'nin hangi platformda yayınlanacağı uzun süredir merak ediliyordu ve sonuç tam da tahminlerde ki gibi Disney Plus oldu.

11.05.2022-16:27 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-16:27) Serenay Sarıkaya Alice Müzikali Disney Plus’ta mı yayınlanacak? Disney Plus Türkiye ne zaman açılıyor?

Lewis Carroll'un yazdığı ve bu güne kadar 174 dile çevrilen eseri “Alice Harikalar Diyarı” müzikal olarak da uyarlanmaya başlandı. Türkiye'de yönetmenliğini Serdar Biliş'in üstlendiği ve Beyhan Murphy'nin koreografisini gerçekleştirdiği Alice Müzikali ilk olarak 7 Şubat 2019’da sahnelenmiş ve o dönemlerde uzun süre kapalı gişe olarak oynamıştı.

Alice Müzikali Disney Plus’ta mı yayınlanacak

Türkiye'de oldukça fazla ses getiren müzikalin son gösterime giren kadrosunda ise Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan'ın yanı sıra Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim ve Merve Dizdar rol aldı. Büyük bir ilgiyle takip edilen Alice Müzikali'nin hangi platform üzerinden yayınlanacağı ise özellikle izlemeyi kaçıranlar için büyük merak konusu oldu.

Alice Müzikali Disney Plus’ta mı yayınlanacak

Serenay Sarıkaya Alice Müzikali Disney Plus’ta mı yayınlanacak?

Edinilen son bilgilerde Alice Müzikalinin, 14 Haziran tarihinde Türkiyede yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus ile el sıkıştığı öğrenildi. Yapılan anlaşma gereği müzikal sektöre bomba gibi bir giriş yapmayı hedefleyen dijital yayın platformu Disney Plus'ta izleyicilerle buluşacağı belirtildi.

Alice Müzikali Disney Plus’ta mı yayınlanacak

Bir dönemin biletleri bulunamayan ve izlemesi bazılarına hayal gibi gelen Alice Müzikali'nin dijital bir platform üzerinden herkesle buluşturulması büyük bir sevinç ile karşılandı.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal