Sevgililer Günü’nü Yalnız Geçirecek Olanlar İçin Öneriler

Sevgililer Günü'nü bekar olarak geçirmek sinir bozucu olsa da bu gün için şimdiden etkinlik planları yapmalısınız. İşte bu güne özel aktivite önerileri!

12.02.2020-12:35 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-12:19) Sevgililer Günü’nü Yalnız Geçirecek Olanlar İçin Öneriler

Sevgililer Günü yaklaşıyor eğer bu günü bekar olarak geçirecekseniz moralinizi bozmayın. Olumsuz düşüncelerden ve ruh halinden kurtulmak için kendinizi biraz şımartabilirsiniz. Alternatif olarak o gün müsait olan arkadaşlarınız ya da sevdiklerinizle buluşabilir, kız gecesi planlayabilir veya tatile çıkabilirsiniz. İşte Sevgililer Günü'nü bekar olarak geçireceklere özel yapabilecekleri aktiviteler!

KENDİNİZİ ŞIMARTIN

Kendinizi şımartarak gecenizin tadını çıkarmaya bakın. En sevdiğiniz maskeyi yapın, saçlarınızı yumuşatın, tırnaklarınıza manikür yapın.

KIZ GECESİ YAPIN

Sevgililer Günü’nde yalnız olanlar için yapılacak en iyi şeylerden biri de kız gecesi düzenlemek olacaktır. Bekar yakın arkadaşlarınızla bir gece planlayın. İsterseniz evde oturup patlamış mısır eşliğinde bir film izleyin, isterseniz gece sabaha kadar dışarıda partileyin.

ROMANTİK BİR AKŞAM YEMEĞİ YİYİN

Güzel, sakin bir gece geçirmek size daha iyi gelecekse kendiniz için romantik bir akşam yemeği hazırlayın. Dışarıda yemeğe gitmeyi istemeyebilirsiniz çünkü tüm restoranlar sevgililerle dolu olacaktır. En sevdiğiniz yemeği pişirin, en sevdiğiniz müziği açın ve kendinize zaman ayırın.

SEVDİĞİNİZ BİRİYLE ZAMAN GEÇİRİN

Belki de bu Sevgililer Günü’nde anneniz, babanız, büyükanneniz veya büyükbabanız yalnız olabilir. Geceyi onlarla geçire bilirsiniz. Bu gün herhangi birine değil de kendinize hediye alın. Eğer sevgiliniz olsaydı onun için hediyeler ve romantik bir akşam yemeği için bir sürü para ödeyecektiniz. Şimdi bekar olduğunuz için bu parayı kendinize harcayabilirsiniz.

TATİLE ÇIKIN

Yeterli paranız ve zamanınız varsa, heyecan verici bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Tek başınıza seyahat etmek harika bir deneyim olabilir. Elbette arkadaşlarınız katılmak istiyorsa onlarla gitmek daha da harika olacaktır.

DİYETİ BİR KENARA BIRAKIN

Bir geceliğine kalori saymayı ve diyet yapmayı bir kenara bırakın, kendinizi ödüllendirerek istediğiniz tüm yiyecekleri, tüm tatlıları yiyin.

EN YAKIN ARKADAŞINIZLA RANDEVUYA ÇIKIN

Erkek arkadaşınız olmasa da randevuya çıkabilirsiniz. En yakın arkadaşınızla dışarı çıkın, yemek yiyin ve arkadaşlığınızı kutlayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal