Sessizliğin Müziği ne zaman çekildi? Sessizliğin Müziği filmi konusu nedir? Sessizliğin Müziği filmi çekim yerleri ve oyuncuları

Sessizliğin Müziği adlı filmde İtalya’nın en önemli müzisyenlerinden Bocelli’nin hayatının anlatılıyor. Michael Radford’un yönetmen koltuğunda oturduğu film 2017 yılında yapıldı. Sessizliğin Müziği hakkında merak edilenlere haberimizin detayından ulaşabilirsiniz.

10.05.2022-18:43 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-18:43) Sessizliğin Müziği ne zaman çekildi? Sessizliğin Müziği filmi konusu nedir? Sessizliğin Müziği filmi çekim yerleri ve oyuncuları

Dünyaca ünlü tenor Andrea Bocelli'nin hayatının konu edindiği bu filmde Bocelli'nin hayatındaki inişler ve çıkışlar yer alıyor. 1 saat 55 dakika süren filmin imdB puanı 6.6'dır. Filmin başrollerinde ise Antonio Banderas, Jordi Molla ve Toby Sebastian gibi oyuncular yer alıyor.

Sessizliğin Müziği filmi konusu ne?

Bocelli, bir göz hastalığı ile dünyaya gelmiş ve daha sonra bu durum körlüğe gitmiştir. Lakin Bocelli bu zorluklara rağmen tutkularından vazgeçmemiş ve tüm zorluklara göğüs germiştir.

sessizliğin müziği

Bocelli, 22 Eylül 1958 tarihinde İtalya'da dünyaya gelmiştir. Glokom hastalığı ile doğan Bocelli zaten az görürken 12 yaşında futbol oynadığı esnada kafasını çarparak beyin kanaması sonucu gözlerini tamamen kaybeder. Bocelli'nin babası Alessandro oğlunun müzik ile arasındaki bağı görünce onu müzik okuluna yollamıştır. Bocelli'nin yaşadığı tüm zorluklar bu tutkusu ile geçecektir.

Sessizliğin Müziği filmi oyuncuları?

Filmin başrollerinde ise Antonio Banderas, Jordi Molla ve Toby Sebastian, Luisa Ranieri, Alessandro Sperduti ve Paola Lavini yer alıyor.

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal