Sesli Muhabbet Edilebilen İlk Mobil Masa Oyunu: Okey Muhabbet

Okey Muhabbet, yeni eğlence ve sohbet durağınız olacak.

19.03.2021-13:20 - (Son Güncelleme: 21.04.2021-16:26)

Google Play'de İndir

AppStore'da İndir


Online oyun sektörü her geçen gün gelişiyor. Pandemiyle birlikte oynanan oyunlar da ciddi manada değişti. Pandemi öncesi tek kişilik oyunlar daha çok tercih edilirken şu sıralar sesli ve çok kullanıcılı oyunlar tercih edilmeye başlandı.

Yerli Oyun Üreticisi Fırsatı Gördü

DNC Medya İcra Kurulu Üyesi, Yazılım Mühendisi Erol Kansız, oyun trendlerindeki bu gelişmeyi fark edip milli masa oyunumuz okey’i yeni ihtiyaçlara göre uyarladı. Kullanıcıların aynı anda sesli olarak muhabbet de edebildiği Okey Muhabbet aynı zamanda oyun severleri bitmek bilmeyen koyu bir sohbetin içerisine sürükleyecek.


‘Muhabbet Okey’ Ne Tür Yeniliklerle Geliyor?

Oyunda aynı anda 4 kişi sesli olarak sohbet edebiliyor, bunun yanı sıra masa admini müsaade ederse misafir dinleyiciler de masadaki sohbete eşlik edebiliyor. Aslında son zamanların trend uygulaması Clubhouse’ın okeylisi diyebiliriz. Akşamları evde otururken onlarca aynı arkadaşınızla aynı odada buluşup hem okey oynayıp hem de muhabbet etmenin keyfini çıkartabiliyorsunuz.

Mobil oyun aynı zamanda kullanıcıların her hafta yarıştığı bir puan sıralamasına sahip. Puan kazanmak için masalara katılarak keyifli bir oyun oynayabilirsiniz, arkadaşlarınıza jest yapıp hediye gönderebilirsiniz, masa açabilirsiniz, yeni arkadaşlar edinip onları ekleyebilirsiniz ve oyunu kazanabilirsiniz. Puan sıralamasında ilk üçe giren kullanıcılara oyunun içinde tüketebilecekleri çeşitli ödüller veriliyor. Bu sayede Okey Muhabbet, eğlenirken aynı zamanda da sizleri okey masalarının efsanesi olmaya teşvik ediyor. 


Özel masa açıp yalnızca arkadaşlarınızla okey oynama fırsatı sunan mobil oyuna, her gün giriş yaparak hem eğlenebilir hem de günlük ödüllerden yararlanabilirsiniz. 

Mobil Oyunun içerisindeki para birimi olan Altın ile birlikte, biterken yere okey atan arkadaşlarınıza hediyeler gönderip onları sevindirme şansınız da mevcut.

Kaç Kişilik Kadroyla Ne Kadar Zamanda Üretildi?

Mobil oyun sektörü Türkiye’de hızla gelişiyor, hatta Türk oyun geliştiricileri dünyada çok büyük bir öneme sahip. Türkiye’de yapılan oyunları dünyanın her yerinden milyonlarca insan indiriyor ve oynuyor. Biz oyunun algoritmasını ve proje planını çıkardıktan sonra işe koyulduk. 4 yazılımcı ve 2 tasarımcıdan oluşan kadromuzla yaklaşık 2 aylık bir takvimde projemizi ortaya çıkardık.


Okey muhabbete girip keyifli sohbet etmek ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen Android kullanıcıları mobil oyunu buradan, Iphone kullanıcıları ise buradan indirebilir.

Google Play'de İndir

AppStore'da İndir

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal