Ses tellerinin felç olduğu iddia edilmişti: Aleyna Tilki'den açıklama geldi

Ses tellerinde yaşadığı problem yüzünden bir süredir sahne alamayan Aleyna Tilki’nin ses tellerinin felç olduğu iddia edildi. Hakkında yapılan iddianın ardından doktoru tarafından yapılan açıklamada, Tedavimizi gerçekleştirdikten sonra daha güçlü bir şekilde sahnelere dönecek" diyerek felç iddiasını yalanladı.

12.01.2023-10:39 - (Son Güncelleme: 12.01.2023-17:41) Ses tellerinin felç olduğu iddia edilmişti: Aleyna Tilki'den açıklama geldi

Genç yaşta şöhrete kavuşan Aleyna Tilki,  ses tellerindeki yaşadığı sağlık problemi yüzünden bir süredir sahnelere ara vermişti. Uzun zamandır gözlerden uzak olan genç sanatçının ses tellerinin felç olduğu ve ameliyat olacağı iddia edilmişti.

Aleyna Tilki'nin ses tellerinin felç olduğu iddia edildi

Daha güçlü şekilde geri dönecek

Tilki'nin sağlık durumuyla ilgili iddialara açıklama yapan doktoru ise genç şarkıcının tedavisinin devam ettiğini söyledi. Tilki'nin doktoru konu hakkında yaptığı açıklamada "Ses terapilerimize devam ediyoruz. Şarkı söylemek daha doğrusu profesyonel ses icrası iki boyutu olan bir iş ve birinci boyutu tabi ki sanatsal yetenekler ve müzik bilgisi. İkinci boyutu ise spor. Siz sahnede performans gerçekleştiriyorsanız bunun sportif kısmı da var. Örneği profesyonel bir futbolcunun hayatı boyunca karışılacağı sakatlıklar olabilir. Bu futbolcular uygun tedaviyle tekrar sahaya dönüyorlar. Bizde Aleyna Hanım ile tedavimizi gerçekleştirdikten sonra daha güçlü bir şekilde sahnelere döneceğiz" şeklinde konuştu.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal