16.02.2022-11:34 (Son Güncelleme:16.02.2022-11:56)


1

Sağlık sorunları nedeniyle futbolu bırakan Sergio Agüero'dan, Fenerbahçe formasını terleten Arjantinli futbolcu Jose Sosa hakkında çok konuşulacak açıklamalar geldi.



2

Yakın zamanda Barcelona formasını terleten ve yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle futbolu bırakma kararı alan Sergio Agüero dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Futbolcunun Fenerbahçeli Jose Sosa hakkındaki itirafları büyük yankı uyandırdı.



3

Sezon başında efsaneleştiği 10 yıllık Manchester City kariyerini noktalayıp, Barcelona'ya transfer olan fakat kalbinden yaşadığı problem nedeniyle futbolu bırakmak durumunda olan Sergio Agüero, sosyal medya üzerinden taraftarların sorularına cevap verdi. Arjantinli futbolcu, kalbinden yaşadığı sorunların devam ettiğini ve tedavisini sürdüğünü söyledi. 33 yaşındaki futbolcu ayrıca Bayern Münih'e transferinin iptal nedeni hakkında itiraflarda bulundu.



4

Agüero bir taraftarın, 'Bayern Münih'e transferin neden olmadı?' sorusuna verdiği yanıt gündem oldu. Agüero bu soruya, 'Estudiantes de La Plata'ya karşı oynanan maçımı izlemeye Bayern Münih'in geldiğini söylediler. Ancak benim için korkunç bir maçtı. Jose Sosa'yı beğendiler ve onu transfer ettiler.' şeklinde cevap verdi.



5

Arjantinli yıldızın, Fenerbahçeli Jose Sosa hakkında yaptığı itiraflar gündeme bu anlamda bomba gibi düştü. Ayrıca Jose Sosa'nın kariyeri de taraftarlar tarafından araştırılmaya başlandı.



6

Jose Sosa Arjantin'de futbola başladığı Estudiantes takımından 2009 yılında Bayern Münih'e transfer oldu. Ardından Napoli'ye transfer oldu. Napoli sonrasında Ukrayna ekibi Metalist'in yolunu tuttu. Metalist sonrası Atletico Madrid'e transfer oldu.



7

Ukrayna ekibi Metalist'e geri dönen futbolcu 2015 yılında Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş sonrası İtalyan ekibi Milan'a transfer olan futbolcu Milan'dan Trabzonspor'a transfer olarak bir kez daha ülkemize geldi.



8

Arjantinli yıldız 2020'nin yaz transfer döneminde ise Trabzonspor'dan, Fenerbahçe'nin yolunu tuttu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR