16.02.2022-10:53 (Son Güncelleme:16.02.2022-11:23)


1

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.



2

Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Arda Turan ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'da bu sezon kötü gidişat devam ederken takımda Burak Elmas yönetimi dışında futbolcular da yoğun bir şekilde hedef tahtasına girmiş durumdalar. Galatasaray'da bu anlamda eleştiri oklarını üzerine çeken isimlerden birisi de Arda Turan olarak göze çarpmakta.



3

Galatasaray'da eleştiri oklarını üzerine çeken Arda Turan kariyeri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Futbolcunun kariyeri ve futbolu bırakması ile ilgili açıklaması gündem oldu.



4

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Arda Turan, yaptığı açıklamada, 'Biz böyle sıkıntılı dönemler için varız, toparlarız.' şeklinde konuştu. Arda Turan, 'Futbol kariyerinizi ne zaman sonlandırmayı planlıyorsunuz?' şeklindeki soruya ise 'Böyle bir karar verilecekse oturur ailemle, Fatih (Terim) hocayla, kulüple konuşurum. Danışıp öyle karar vermek lazım. Bunlar önemli kararlar.' şeklinde yanıt verdi.



5

Arda Turan'ın verdiği bu cevap gündem oldu. Galatasaray'da bu anlamda yaşanan gelişmeler merakla takip edilmekte.



6

Altyapısında yetiştiği Galatasaray'ın uzun yıllar formasını terleten Arda Turan 2006 yılında Manisaspor'a kiralık olarak gitti. Manisaspor dönüşünde ise Galatasaray'da önemli işler başardı. Futbolcu sonrasında Galatasaray'dan 2011 yılında Atletico Madrid'e transfer oldu.



7

Atletico Madrid sonrasında Barcelona'ya transfer oldu. Arda Turan'ın Barcelona'ya transferi o dönem büyük yankı uyandırdı.



8

Futbolcu 2020 yaz transfer döneminde ise yuvası Galatasaray'a geri döndü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR