16.02.2022-10:18 (Son Güncelleme:16.02.2022-10:37)


1

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın, Abdurrahim Albayrak'a yaptığı teklif çok konuşuluyor.



2

Sarı kırmızılılarda kötü gidişatın devam etmesi sonrası, yönetimin içinde yaşanan sıkıntılar ve güvensizlik ortamı da bir türlü sona ermedi. 7 ay önce Eşref Hamamcıoğlu'nu geride bırakarak Başkan olan Burak Elmas eleştirilerin odağında yer aldı.



3

Sözlerini tutmamakla eleştiri alan ve futbolcu takımını bir türlü toparlayamayan Burak Elmas çıkış yolu ararken yardım istediği yakın dostları da teklifleri geri çevirmekte.



4

Burak Elmas'ın kara bulutları dağıtmak için Florya'nın havasını bilen Abdurrahim Albayrak'a da aynı çağrıda bulunduğu fakat kabul edilmediği aktarıldı. Ailesine daha fazla zaman ayırmak isteyen Abdurrahim Albayrak'ın bu aşamada sarı kırmızılılarda görev almayı düşünmediği aktarıldı.



5

Daha önce yönetime göndermede bulunan Abdurrahim Albayrak, 'Bir golle kaçırdığımız şampiyonluk sonrası nasıl bu hale geldik inanamıyorum. Çok üzgünüm. Bizim bıraktığımız Galatasaray maalesef ortada yok.' ifadelerine yer verdi.



6

Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın Başkan Burak Elmas'ın teklifini neden kabul etmediği ise gün yüzüne çıktı. İki ismin, yönetim içinde yer alan Işıtan Gün ve atama ile Sportif AŞ'ye dahil olan Nihat Kırmızı ile çalışmak istemedikleri gelen bilgiler arasında bulunuyor.



7

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın, Abdurrahim Albayrak'a yaptığı teklif çok konuşuluyor.



8

Bu anlamda sarı kırmızılılarda yaşanan gelişmeler merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR