Sergen Yalçın'dan Oyuncularına 'Bu Tür Maçları Kazanarak Yarışta Kalabiliriz'

Süper Lig’in 22. Haftasında Beşiktaş bugün deplasmanda M. Başakşehir ile karşılaşacak.

14.02.2020-10:02 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-10:00) Sergen Yalçın'dan Oyuncularına 'Bu Tür Maçları Kazanarak Yarışta Kalabiliriz'

Süper Lig’in 22. Haftasında Beşiktaş bugün deplasmanda M. Başakşehir ile karşılaşacak.

Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Medipol Başakşehir mücadelesinin, kazandıkları Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK karşılaşmalarından daha zorlu geçeceğini belirtti.

Beşiktaş’ın teknik patronu Sergen Yalçın, Başakşehir ile yapacakları mücadelenin zirve yarışındaki pozisyonlarını belirleyeceklerini ifade etti, " Gerçek gücümüzü bu maçta görebileceğiz. Yarışta kalmak için kazanmak zorundayız” " şeklinde konuştuğu belirtildi.
Siyah-beyazlı oyuncularla gerçekleştirdiği son toplantıda mücadelenin önemini belirten Yalçın, zirve yarışı açısından tam bir test karşılaşması oynayacaklarının altını çizdi.

Zirve mücadelesinin içinde kalabilmek için üç puanı almak zorunda olduklarını ifade eden başarılı hocanın, " Tam bir test maçı olacak. Gerçek gücümüzü bu maçta daha iyi görebileceğiz. Ligdeki durumumuz belli. Bu tür maçları kazanarak yarışta kalabiliriz. Çünkü Başakşehir bizim şampiyonluk yarışındaki en ciddi rakiplerimizden biri ve böyle maçları mutlaka kazanmalıyız " ifadelerinde bulunduğu öğrenildi.

Sergen Yalçın, öğrencileri ile yaptığı toplantıda taktik konulardaki taleplerini de söyledi. Başakşehir'in özellikle kendi sahasında etkili bir oyun sergilediğini aktaran Yalçın'ın, "Maç boyunca çok koşarak rakibe önde baskı uygulamamız lazım. Tempomuz her iki yarıda da yüksek olmalı. Kanatlarla birlikte beklerin de hücuma katkı vermesi gerek. Hücum aksiyonlarını yerine getirirken savunma güvenliğini de elden bırakmayacağız. Rakibimiz kanatları iyi kullanan bir takım. Bu nedenle hücuma çıkışlarda rakibe boşluk bırakmamalıyız" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal