Sergen Yalçın'dan Beşiktaş'a Yeni Hamle!

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın, Kasımpaşa deplasmanında oynanacak karşılamada yeni kritik hamleler yapacağı öğrenildi.

01.12.2021-14:35 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-14:51) Sergen Yalçın'dan Beşiktaş'a Yeni Hamle!

Süper Lig'de Cuma günü Kasımpaşa ile kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş'ta kritik maçın hazırlıkları başladı. Siyah beyazlıların Kasımpaşa ile oynayacağı oldukça kritik maç öncesi siyah beyazlılardan yeni gelişmeler geliyor. Beşiktaş'ın, Kasımpaşa ile oynayacağı maçta teknik adamın önemli değişikliklere gideceği öğrenildi. Sergen Yalçın'ın almış olduğu değişim kararında Giresunspor'a karşı alınan 4-0'lık yenilginin etkili olduğu ifade edildi.

SERGEN YALÇIN'DAN KASIMPAŞA MAÇI İÇİN YENİ HAMLE

Sergen Yalçın, Kasımpaşa ile oynanacak olan maçta çok önemli hamleler yapmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlıların hocasının aklında olan hamlelerden birisinin sol bek hattı için sakatlığını atlatan Rıdvan Yılmaz'ı sahaya sürmesi bekleniyor. Giresunspor karşılaşmasında sahada yer alan ve takımda tek tepki görmeyen futbolcu olan Can Bozdoğan da orta sahada görev alacak. Başarılı futbolcunun, Boşnak yıldız Miralem Pjanic ile beraber siyah beyazlıların orta alanında görev alması planlanıyor.


BEŞİKTAŞ KALESİNDE ZORUNLU DEĞİŞİM OLACAK

Siyah beyazlılarda kale bölgesinde Mert Günok'un sezonu kapatmasının ardından kalede eldivenleri Ersin Destanoğlu teslim alacak. Sergen Yalçın'ın, savunma ikilisini ise Montero ve Vida'dan oluşturacağı aktarıldı. Sağ bek pozisyonunda ise yine Valentin Rosier sahada yer alacak. Kanatlarda Kevin N'Koudou ve Rachid Ghezzal, ileri bölgede ise Belçikalı yıldız Michy Batshuayi görev alacak. Özellikle siyah beyazlı taraftarlar Beşiktaş'ın, Kasımpaşa ile oynuyacağı maçı dört gözle beklemeye başladılar. Kritik maç kötü gidişatın sürdüğü Beşiktaş'ta çok büyük önem taşıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal