Sergen Yalçın: 'O Maçları Kazansaydık'

Beşiktaş Teknik Patronu Sergen Yalçın’ın 3 maçtaki puan kayıplarına çok üzüldüğü öğrenildi.

30.06.2020-10:04 - (Son Güncelleme: 30.06.2020-10:01) Sergen Yalçın: 'O Maçları Kazansaydık'

Şampiyonluk mücadelesi veren kulüplerin üst üste puan kaybetmeleri sebebiyle Süper Lig’in zirvesindeki yarış daha da karışırken, Beşiktaş Teknik Patronu Sergen Yalçın’ın kaçan şanslara çok üzüldüğü öğrenildi.

Yakın çevresiyle yaptığı konuşmada zirve yarışını değerlendiren siyah- beyazlı hocanın, “Oynadığımız futbolla kazanmamız gereken Trabzonspor, Başakşehir ve Antalyaspor maçlarını kayıpsız geçseydik bugün şampiyonluğun en güçlü adayı bizdik” dediği ortaya çıktı.

HEDEF 15 PUAN

Bu arada futbolcularıyla daha önce yaptığı bir görüşmede, “Biz maçlarımızı kazanarak bir seri yakalarsak, ligin sonunda hiç kimsenin beklemediği bir yerde olabiliriz” şeklinde konuşan teknik adam Sergen Yalçın ilk fırsatta aynı cümleleri tekrardan takıma söyleyecek. Üstteki kulüplerin daha çok puan kaybedeceğini düşünen genç teknik adam kalan 5 karşılaşmayı da kazanmanın planlarını yapıyor. Gelecek haftalarda yoğun bir tempoya girileceği için öğrencilerine üç gün izin vererek herkesin kısa bir tatil yapmasını isteyen Sergen Yalçın’ın, bütün oyuncularına Şampiyonlar Ligi hedefine odaklanmalarını söyleyecek.

Kaybedilmiş puanlara kulüplere takılmadan hedefe odaklanmak zorunda olduklarını da dile getirecek olan başarılı teknik direktörün, yönetime ise “Bugünkü pozisyonumuz çok daha iyi yerde olabilirdi. Ama kalan haftalarda önümüze daha çok fırsatlar çıkacaktır. Son 5 maçta büyük hedefleri kovalayacağız” söylediği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal