12.01.2024-17:11 (Son Güncelleme:12.01.2024-17:11)


1

Gerek güzelliği ve gerek başarılı oyunculuğuyla dillerden düşmeyen, özel hayatıyla sık sık gündem olan Serenay Sarıkaya, dün gece Yılın Yıldzları Ödül Törenine katıldı.



2

Başarılı performansı ve güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu, şimdilerde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde yer aldığı Aile dizisinin finali için gün sayıyor.



3

Aşk hayatındaki iddialar asla durulmayan güzel oyuncunun hakkında iki iddia bulunuyor. Bunlardan biri eski aşkı Kerem Bürsin'le barıştığı diğeri ise Ateşe Düştüm şarkısında back vokal yaptığını kabul ettiği Mert Demir'le dolu dizgin bir aşk yaşadığı iddiaları. Daha önce Mert Demir sorularına "Durun bakalım" cevabını veren Serenay Sarıkaya iki gün önce de Mert Demir'in fotoğrafına ''Çillibom'' yorumu atarak "İlanı aşk mı ediyor?" sorusuna neden olmuştu.



4

Serenay Sarıkaya geçtiğimiz akşam Yıldız Teknik Üniversitesi ödül törenine katıldı ve 2023'ün en beğenilen kadın dizi oyuncusu ödülünü aldı. Ödül gecesine ise damga vuran şey, Serenay Sarıkaya'ya yöneltilen 2 soru oldu.



5

Bunlardan ilki dizisi hakkında konuşan Serenay Sarıkaya'ya önce 'Çillibom dediğimiz zaman aklınıza ne geliyor?' sorusuydu. Serenay Sarıkaya aşk iddialarını yine yalanlamadı hatta yanaklar bile kızardı.



6

İkinci soru ise Serenay Sarıkaya'yı çileden çıkartacak kadar saçma ve sosyal medyanın diline dolanacak kadar absürt bir soruydu. Nereden estiği bilinmemekle birlikte bir anda 'En yakın arkadaşınızla beraber aynı kişiye aşık olsanız arkadaşınızı mı dostunuzu mu seçersiniz?' diye soran muhabire Sarıkaya aniden yükseldi. 'Ne alakası var şimdi böyle bir sorunun?' diyen güzel oyuncu adeta hepimizin sesi oldu.



7

O anlar sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr