12.01.2024-16:42 (Son Güncelleme:12.01.2024-17:10)


1

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu ve Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman, katıldıkları lansmanda karşılıklı dans etti.



2

İkilinin dansıyla şaşkına dönen sosyal medya kullanıcılarının yorumları ise güldürdü. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi son dönemin en çok konuşulan yapımlarından birisi oldu.



3

Yalı Çapkını'ndaki performansları sayesinde isimlerini geniş kitlelere duyuran Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ve Buçe Buse Kahraman'ın attıkları her adım takip ediliyor ve olay oluyor.



4

Buçe Buse Kahraman'ın hayat verdiği Pelin karakteri dizinin en sevilmeyen karakterlerinden biri. Bu sebeple Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman, geçtiğimiz sezon sonu diziden ayrılınca ''SeyFer'' hayranları bundan epey mutluluk duymuştu.



5

Tabii bu mutlulukları kısa sürmüş ve Buçe Buse Kahraman diziye bomba gibi bir dönüş yapmıştı. Yeni sezonun ilk bölümlerinde karnı burnunda şekilde diziye gören Pelin, dizinin fanlarına pes dedirtmişti.



6

Fanların tüm bu düşmanlığına rağmen dizide birbirlerinden haz etmeyen Pelin ve Seyran gerçek hayatta bir aradaydı. Buçe Buse Kahraman, arkadaşı Afra Saraçoğlu'nun ev sahipliği yaptığı Elidor lansman gecesine katılarak boy gösterdi. Lansmanda gözler Mert Ramazan Demir'i aradı. Ancak Saraçoğlu, muhabirlerin Mert Ramazan sorularına cevap dahi vermedi.



7

Lansman gecesine Afra Saraçoğlu ve Buçe Buse Kahraman'ın çılgın dansı damga vurdu. İkilinin eğlenceli anları sosyal medyada gündem olurken birbirinden komik yorumlar yağdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr