Serenay Sarıkaya iddiasını konuşturdu: Dekolte öyle değil böyle verilir diyen ünlü oyuncunun paylaşımına ‘İçine bir şey giymemiş’ yorumu geldi

Ekranların aranan isimlerinden Serenay Sarıkaya, yeni anlaştığı bir markanın ceketi ile kamera karşısına geçti. Mini şortu ve ceketle poz veren Serenaya, yapılan ‘içine bir şey giymemiş’ yorumu sosyal medyada gündem oldu. İşte Sarıkaya’nın o pozları….

27.05.2022-11:23 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-18:23) Serenay Sarıkaya iddiasını konuşturdu: Dekolte öyle değil böyle verilir diyen ünlü oyuncunun paylaşımına ‘İçine bir şey giymemiş’ yorumu geldi

Son dönemlerin en gözde oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya, bir süredir ekranlardan uzak duruyor. Ünlü oyuncu bu dönemde reklam anlaşmalarına yoğunluk verenler arasında yer alıyor. Bir Jean markasının yüzü olan ünlü oyuncu Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafla dikkatleri üzerine çekti. Sarıkaya’nın minicik şortu ve ceketiyle verdiği poza, ‘içine bir şey giymemiş’ şeklinde yapılan yorumlar gündem oldu. 

Serenay Sarıkaya verdiği pozla yürek hoplattı

Alice Müzikali’nde ki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Serenay Sarıkaya, bir Jean markasıyla anlaştı. Son dönemlerde reklam işbirliklerine önem veren ve dünyaca ünlü markalarla anlaşan güzel oyuncu, tanıtımını yaptığı markanın kıyafetleri ile poz verdi. Şort ve beyaz ceketle kombin yapan ve ınstagram hesabından fotoğraf paylaşan ünlü oyuncuya kısa sürede binlerce yorum geldi. Bir takipçisi güzel oyuncuya ‘içine bir şey giymemiş sandım’ yorumu yapması sosyal medyada gündem oldu. 

Serenay Sarıkaya fotoğrafları

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal