Seren Serengil ile Yaşar İpek'in Ses Kayıtları Ortaya Çıktı

Boşanma kararı alan Seren Serengil ve Yaşar İpek'in olay yaratan ses kaydı ortaya çıktı. Serengil ve İpek cephesinde ortalık karışırken avukatlar devreye girdi.

30.08.2019-10:10 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-13:33)

Boşanma iddialarını doğrulayan Seren Serengil ve Yaşar İpek'in kavga ederken çekilen ses kaydı olay yarattı. Serengil ve İpek'ten açıklamalar ard arda gelirken, çiftin avukatları da olaya sessiz kalmadı.

Seren Serengil ve Yaşar İpek, boşanma iddialarıyla gündeme gelmişti. Tüp bebek yöntemiyle hamile kalan Serengil, Instagram aracılığıyla yaptığı açıklama ile boşanma iddialarını doğrulamıştı. Boşanma kararı alan çifttin, kavga ederken çekilen ses kaydı ortaya çıktı.İpek'in, hamile eşi Serengil'e küfürler savurduğu ses kaydı olay yarattı.

'ŞİDDET SÖZ KONUSU DEĞİL'

Şiddet uyguladığı iddia edilen Yaşar İpek, "Çıkan haberleri hayretle okuyorum. Asla ve asla şiddet söz konusu değildir. İddia edildiği gibi Seren Hanım'a fiziki bir müdahalem olmamıştır. Evet aramızda çokça tartışmalar olmuş ve birbirimize hakaretler etmişizdir, ama karşılıklı" şeklinde konuştu. İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran İpek, Serengil’in ailesini istemediğini belirtti. Söz konusu dilekçede şu ifadelere yer verildi: Seren Serengil, Yaşar İpek’in annesi ile kardeşine hakarette bulunmuş ve kamuoyu önünde bunu paylaşmıştır. Davalının özel hayatını üçüncü şahıslarla paylaşması Yaşar İpek yönünden yıpratıcı hâl almıştır.

'ŞİDDETİ SAKLAMAMI İSTİYORSUNUZ'

Ses kaydının ortaya çıkmasının ardından Serengil, sosyal medya paylaşımında şunları dile getirdi: Avukat Bey, siz kocam bana hamileyken küfür ettiği, üstüme yürüdüğü 'O çocuk yaşamayacak görürsün bak düşüreceksin' dediğini saklamamı, üstünü örtmemi istiyorsunuz. Daha öncekileri sizle dertleşmiştim örtmüştüm de ama hamileyken ve ne zor şartlarla bu hamileliğe şu anda devam etmeye çalışırken birde beni savcılığa mı vereceksiniz. Ben mi vermeliyim siz mi vermelisiniz. Kadına şiddeti destekleyen bir avukatın vicdanını sorgulamak isterim. Siz avukatsanız kocama söyleyin ben o...pu değilim onun karısıyım. Karnımda da onun çocuğunu taşıyorum benden özür dilemesini bütün kadınlardan özür dilemesini önerin. Benim şiddet gördüğümü saklamamı istemek yerine.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal