Seren Serengil Herkesin Tanıdığı Bir Ünlü Modacının Asıl Mesleğini Sosyal Medyadan İfşalayınca Ortalık Karıştı

Ünlü sunucu Seren Serengil, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine dahi elbise gönderen bir modacının asıl mesleğini söyleyerek herkesin ağzını açık bıraktı.

01.02.2022-10:44 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-10:44)

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucusu Seren Serengil, hem yorumcusu olduğu programda hem de sosyal medyada yaptığı çarpıcı açıklamalarla adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü sunucu Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, bir modacının asıl mesleğinin ne olduğunu ortaya atarak kafa karıştıran açıklamalarda bulundu. Serengil uzun bir yazı paylaşarak ünlü modacının eşcinsel olduğunu ve kendisine de elbise gönderdiğini fakat bu kişinin asıl mesleğinin ne olduğunu öğrendikten sonra bir daha o elbiseyi de giymediğini belirtti. Ünlü sunucu henüz isim vermeden yapmış olduğu bu ifşa sonrasında, ilerleyen günlerde kim olduğunu da paylaşabileceğini açıkladıktan kısa bir süre sonra bu paylaşımını sildi. İşte Seren Serengil’in o paylaşımına dair detaylar…

SERENGİL: AHLAK MASASINA ŞİKAYET ETTİM

Uzun yıllardır Beyaz TV ekranlarında yer alan ve Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında yaptığı yorumlarla unutulmaz isimler arasında damgasını vuran Seren Serengil, yine bomba gibi açıklamalara imzasını attı. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan başarılı sunucu, bir modacıyı isim vermeden hedef göstererek asıl mesleğinin ‘’kadın satmak’’ olduğunu dile getirdi. Ünlü sunucunun bu açıklamaları sosyal medyaya ve magazin gündemine damga vururken Serengil paylaşımında; ‘’Bir gay var esas işi affedersiniz kadın satıyor. Herkese bedava elbise gönderir. Bana da gönderdi giydim sonra uyarıldım bununla gözükme dediler işi p…’’ ifadelerini kullandı. Serengil açıklamalarına devam ederek; ‘’Düşmanlarımla çalışmaya başladı. Ünlü isimlere bedava elbise verip ün yapıp etrafına küçük kızlar pazarlıyor. Ben buna dava açtım ayrıca ahlak masasına şikayette bulundum. Elbise diktiği bir gelinin kocasına aşık olup mesajlar atmış bu müptezel... Biraz daha kafam atarsa yazışmaları yayınlayacağım pazarlık yaptığı az kaldı’’ dedikten sonra bu paylaşımını sildi. 

seren serengil

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal