12.10.2020-13:02 (Son Güncelleme:08.05.2024-03:17)


1

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, verdiği bir röportajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin icraatlarını sevdiğini belirterek samimi açıklamalarda bulundu. Ortaç, ‘Erdoğan'ı eleştirenlerin torunları, 200 sene sonra onu sevecek ve takdir edecekler’ dedi.



2

Sabah Gazetesi’nden Tuba Kalçık'a röportaj veren Serdar Ortaç, yandaşlıkla ilgili kendisine yöneltilen soruya şöyle karşılık verdi: ‘Ben yandaş sanatçı değilim. Ben Başkan Erdoğan'ı seviyorum ama bu yandaşlık değil.



3

Bakın iddia ediyorum; Erdoğan'ı eleştirenlerin torunları 200 sene sonra onu sevecek ve takdir edecekler. Niye biliyor musunuz? Türkiye'ye bıraktığı eserlerden, ülkemize yaptığı yatırımlardan dolayı... Herkesin görüşüne saygılıyım. Ama kendi fikrim var ve bunu açıkça beyan ediyorum’



4

İnsanlardan saygı beklediğini dile getiren Ortaç, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Bakın benim babam CHP'liydi. Ben onun bu tercihine hep saygı duymuştum. Şimdi hükümetin yaptıklarını beğenmeyebilirsin, eleştirebilirsin buna saygı duyuyorum ama ben Başkan Erdoğan'ın ve AK Parti'nin icraatlarını beğeniyorum ve takdir ediyorum.



5

İnsanlar da benim bu görüşüme saygı duymalı. Türk liramızı bile kıymetli hale getirdiler. Sadece değer açısından değil, görünüş açısından bile’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr