Serdar Aziz'in Eşi Transfere İzin Vermedi!

Fenerbahçe forması giyen Serdar Aziz'in önümüzdeki sezon öncesinde Spor Toto Süper Lig'in yeni kulübüne gerçekleşmesi beklenen transferi son anda suya düştü.

02.07.2021-16:25 - (Son Güncelleme: 02.07.2021-16:25) Serdar Aziz'in Eşi Transfere İzin Vermedi!

Spor Toto Süper Lig'e 26 yıl sonra tekrardan merhaba diyen Adana Demirspor, önümüzdeki sezon öncesi transfer çalışmalarında iddialı hamlelerde bulunuyor.

Son olarak geçtiğimiz sezon Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan yıldız futbolcu Younes Belhanda ile sözleşme imzalayan Adana Demirspor, forvet hattı için ise Mario Balotelli ile görüşen mavi şimşekler stoper bölgesi için ise Fenerbahçe'nin tecrübeli savunma oyuncusu Serdar Aziz ile görüşme halindeydi.

30 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu ile yapmış olduğu görüşmelerde kulübü Fenerbahçe ve kendisiyle anlaşma sağlayan Adana Demirspor'da transferde prensip olarak anlaşma sağlanmasının mutluluğu yaşanıyordu.

Adana Demirspor teknik direktörü Samet Aybaba'nın kadrosunda görmeyi çok istediği ve kadrosunda savunma hattına güç katacağına inandığı Serdar Aziz transferinde imza aşamasına gelinmişken beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Tecrübeli oyuncunun eşi Tuğçe Aziz ile yaptığı görüşmelerde Adana Demirspor ile anlaşmak üzere olduğunu söylemesi üzerine eşinin çok sert bir şekilde Adana'da yaşamak istemediğini ve İstanbul'da kalmak istediğini iletmesi üzerine transferde imza aşamasına gelinmişken son anda iptal oldu.

Serdar Aziz'in eşi Tuğçe Aziz'i yoğun ısrarları sonucu ikna edememesi üzerine Adana Demirspor'a transferi iptal olurken Adana ekibi gelen bu haber ile transferdeki B planlarına yönelme kararı aldı. 

Bursaspor alt yapısında yetiştikten sonra A takıma kadar yükselen ve başarılı performansının ardından 2016-2017 sezonunda 4.5 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Galatasaray'a transfer olan Serdar Aziz, sarı kırmızılı ekipte geçirdiği sezonların ardından ise son olarak forma giydiği Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer olmuştu.

Kariyerinde Bursaspor ve Galatasaray formaları ile Süper Lig şampiyonluğu bulunan Serdar Aziz'in kulübü Fenerbahçe ile kalan 1 senelik sözleşmesi sonrasında gideceği adres ise belirsizliğini koruyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal