Trabzonspor Mehmet Topal İle Anlaşma Sağladı!

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurarak şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından biri olmak isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

02.07.2021-15:33 - (Son Güncelleme: 02.07.2021-15:33) Trabzonspor Mehmet Topal İle Anlaşma Sağladı!

Fırtına, İtalya Serie A ekiplerinden Parma'dan Gervinho, yine Serie A ekibi Roma'dan Bruno Peres, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'dan Fode Koita, İsveç Ligi'nden Marek Hamsik'i kadrosuna katarken transfer dönemine oldukça hareketli bir giriş yaptı.

Teknik direktörü Abdullah Avcı'nın talepleri üzerine transfer çalışmalarında hareket eden Trabzonspor yönetimi, tecürbeli hocanın kadrodaki orta saha rotasyonu için isteklerinden biri olan ligimizde son olarak Medipol Başakşehir forması giyen serbest durumdaki Mehmet Topal ile ilgili girişimlere başladı.

Medipol Başakşehir ile geçtiğimiz sezon son senesini yaşayan tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Topal, Aykut Kocaman ve yönetim ile görüşerek takımdan ayrıldı. Tecrübeli oyuncu sözleşmesinin sona ermesiyle serbest konuma geçti.

Adı transferde birçok takımla anılan 35 yaşındaki tecrübeli orta saha Mehmet Topal ile ilgili  Spor Toto Süper Lig ekiplerinden önce Adana Demirspor daha sonra da Altay talip olmuştu. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün de talip olduğu tecrübeil oyuncunun transferinde herhangi bir imza olmamıştı.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın önümüzdeki sezon öncesinde orta saha bölgesi için mevcut kadrosuna rotasyon konusunda destek olabilecek tecrübeli bir orta saha oyuncusu ararken rotasını Mehmet Topal'a çevirmişti.

35 yaşındaki tecrübeli oyuncu için Trabzonspor yönetimi kurmuş olduğu temaslarda 1+1 yıllık bir sözleşme ve 750.000 euroluk garant ücret ile birlikte maç başı prim olarak teklifini iletti.

Trabzonspor'un teklifine sıcak bakan Mehmet Topal'ın en geç önümüzdeki hafta Karadeniz ekibi ile resmi bir sözleşme imzalayarak kampa katılması bekleniyor.

Tecrübeli oyuncu Medipol Başakşehir ile yaşadığı şampiyonluk sonrasında Spor Toto Süper Lig'de 3 farklı takım ile şampiyonluk yaşayan ilk yerli oyuncu olarak tarihe geçmişti. 

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir formalarını terleten tecrübeli oyuncu toplamda 338 karşılaşmada forma giyerken 20 gol, 22 asistlik bir gol katkısında bulunmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal