Şenol Güneş'ten Prim Açıklaması

Avrupa Şampiyonası öncesinde prim iddialarının gündemi karıştırdığı A Milli Takım'da prim tartışmalarına katılan son isim Teknik Direktör Şenol Güneş oldu.

15.04.2021-11:09 - (Son Güncelleme: 15.04.2021-11:09) Şenol Güneş'ten Prim Açıklaması

Milli Takım’da Euro 2020 öncesinde muhteşem bir hava yakalandı. Uzun yıllardır iyi futbol sergileyemeyen A Milli Takım, oynadığı futbolla herkesi heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz haftalarda Milli arada oynanan karşılaşmalarda Hollanda, Norveç ve Letonya ile karşı karşıya geldikten sonra göstermiş olduğu performansla birlikte tüm ülkemizi sevince boğan Milli Takımımız topladığı 7 puan ile grubunda büyük bir avantaj sağladı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, prim tartışmaları ile ilgili yapmış olduğu açıklamada ;

BİR KİŞİ TARTIŞMA ATTI ORTAYA

Yalan üzerine konuşulmaz. Olmayan bir şeyi, kötü düşünen birinin sözleri üzerine konuşursak hataya düşeriz. Birisi bir kuyuya bir taş attı, ben kuyuya girip o taşı çıkarır, bir daha yanlış yaptığını söylerim. Bu bana zaman kaybettirebilir, enerji kaybettirebilir.

PARA BİLE ALSALAR HAKLARIDIR

Biz bu katılım ile zaten para kazandırıyoruz. Döviz geliyor, tanıtıma katkı yapacağımızı düşünüyoruz. Hırsızlık varsa onu koyarsın. Bunlar gündem olacaksa burayı kapatalım o zaman. Haksızlık yapıyorlar takıma. 'Aman prim almasın', alsa ne olur ya!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal