Fatih Terim Takımını Göztepe Maçına Hazırlıyor

Galatasaray'ın Göztepe ile cumartesi günü oynayacağı maçın antrenmanı, büyük bir krizin gölgesinde devam ediyor.

15.04.2021-10:53 - (Son Güncelleme: 15.04.2021-10:53) Fatih Terim Takımını Göztepe Maçına Hazırlıyor

Gelişmelerden rahatsızlık duyan Fatih Terim ve futbolcular, Başkan Mustafa Cengiz'e İzmir'deki karşılaşmada tepki göstermek için hazırlanıyor.

FATİH TERİM'İN BASIN TOPLANTISI HARARETLİ GEÇECEK

Süper Lig'de şampiyonluk şansı düşük de olsa devam eden Galatasaray'da, yönetim kanadında patlayan büyük krizin gölgesinde antrenmanlar sürdürüyor. Cumartesi günü Göztepe ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Sarı-Kırmızılı ekipte, Başkan Mustafa Cengiz'in oyuncuları hedef alan sözlerinin ardından bazı isimlerin idmana bile çıkmak istemediği iddiaları ortaya atılmıştı. Teknik Direktör Fatih Terim'in araya girmesiyle, antrenmanlar aksamadan devam etti. Ancak hem Terim'in hem de oyuncuların, İzmir'deki karşılaşma sonrası Cengiz'e olan tepkilerini dile getirmeye hazırlandıkları gelen haberler arasında. Fatih hoca, hem maç öncesinde hem de maç sonrasında yayıncı kuruluşa vereceği röportajda ve basın toplantısında bu konudaki rahatsızlığını ifade etmeyi planlıyor.

İŞLERİ POZİTİFE DÖNDÜRMEYE ÇALIŞIYOR

Cengiz'in sert çıkışı, bir diğer taraftan Florya'daki ölü toprağını da atmış oldu. Başkan'a karşı mesaj vermek isteyen oyuncular kenetlenmiş durumda. Fatih hoca da mevcut havayı pozitife çevirmek için öğrencilerini galibiyete motive etmeye çalışıyor. Florya'da artık Göztepe deplasmanına sezonun kırılma noktalarından biri olarak bakılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal