Mustafa Cengiz Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz kulüp televizyonunda canlı yayınında son dönemde yapılan hakem hatalarıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Cengiz MHK'nın son dönemde görevini yapmadığını ve Serdar Tatlı'nın görevinden istifa etmesi gerektiğini vurguladı.

13.04.2021-16:19 - (Son Güncelleme: 13.04.2021-16:19) Mustafa Cengiz Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz kulüp televizyonunda canlı yayında açıklamalarda bulundu. Son dönemde yapılan hakem hatalarını eleştiren Cengiz MHK Başkanını istifaya davet ederken, geçen yıl Onyekuru'ya yapılan hareketle ilgili olarak 'Bu nasıl kansızlık ya! Sivasspor'da tribüne 6 işareti yapan Ziya isimli oyuncunun Onyekuru'ya yaptığı harekete devam kararı verdiler.' ifadesini kullandı.

TİYATRO BU

'Cumartesi ve pazar günleri izlediğim maçları yarıda bıraktım. Tiyatro bu. Kurgu bu. Toplumsal bir hiciv, mesaj verilir. Maalesef bu tiyatro bile değil komedi. Tiyatro bir eserdir, emek verilir. Aşmış onu artık boş kaldığım anda dinlenmeye geçiyorum. Daha çok kendi takımımın maçını izlerim, diğer takımların maçını izlemem ama başkan olduğumdan beri diğer takımların maçlarını da izliyorum. Cumartesi ve pazar günü izlediğim maçı yarım bırakıp çıktım. Bir yöneticinin yaptığı hata, oyundan pul çalan bir karakteri ben arkadaşıma yüklemem. Camiama hiç yüklemem.'

HAKEMLERDE GRUPLAŞMA VAR

'Türkiye'de son bir iki aydır hakemler içinde bir gruplaşma var. Kendi halinde olanlar var. Şimdi de VAR hakemleri ve sahadaki hakemler diye bir bölünme var. Bu çok tehlikeli bir gelişme'.

MİLİTAN HAKEM

'Var bazıları atıyor kendilerini. Kerem kendini toparlamaya çalışıyor, toparlayamıyor. Ben burada Ali Palabıyık'a kızamam. Kurallara aykırı bir şekilde Suat Arslanboğa ısrarla bir karar verdiriyor. Böyle bir militan bir hakem dünyada yok. Rica ediyorum açıklama yapacaklarsa bütün VAR konuşmalarını canlı yayında versinler. Küfür hakaret varsa veremiyoruz diyemiyorlarsa o na bişey diyemem. Sen hangi mantıkla böyle bir karar veremezsin. Toplumsal tepkiye neden olacak bir karar veremezsin. Hakemlere buradan söylüyorum VAR'ın esiri olmayın. Kurallara göre karar verin. Covid nedeniyle toplum gergin, onlara zarar vermeyin. Allah aşkına şunu yapmayın' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal