27.09.2021-15:56 (Son Güncelleme:28.09.2021-14:58)


1

A Milli Futbol Takımı ile geçtiğimiz günlerde karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayıran Teknik Direktör Şenol Güneş'in bir sonraki durağının neresi olacağı merak içerisinde bekleniyor.



2

Milli Takım'da görevini bıraktığı günden bu yana özellikle Spor Toto Süper Lig ekiplerinden teklifler alan tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, bu tekliflere olumlu yanıt vermedi.



3

Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş için Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor, Göztepe ve Medipol Başakşehir'in Milli Takım'dan ayrılmasının ardından teklif aldığı ancak bu tekliflere olumlu bir yanıt vermediği, Türkiye'de bir kulüp çalıştırmak istemediğini yakın çevresine söylediği iddia edildi.



4

Özellikle A Milli Futbol Takımı'nda görev yaptığı dönemde alınan sonuçların ardından çok fazla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Şenol Güneş, yaşanan bu sürecin ardından Türkiye'de bir süre takım çalıştırmak istemiyor.



5

Şenol Güneş'in geleceği ile ilgili vermiş olduğu karar ise ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adamın önceliği tekrardan Milli Takım çalıştırmak olurken, yabancı bir Milli Takım'da görev yapmak istiyor. Şenol Güneş'in herhangi bir ülkeden Milli Takım için teknik direktörlük tekifi almaması halinde ise B planının geçmiş dönemde yapmış olduğu gibi uzak doğuya giderek orada görev yapmak olduğu öğrenildi.



6

Teknik Direktör Şenol Güneş, uzak doğuda ilk macerasına 2006-2007 sezonunda Güne Kore ekiplerinden FC Seoul'ün başında çıkmış ve 2009-2010 sezonuna kadar Güney Kore ekibinin başında yer almıştı. Şenol Güneş, FC Seoul'ün başında toplamda 114 karşılaşmaya çıkarken bu karşılaşmalarda 1.75 puan ortalaması yakalamayı başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR