27.09.2021-14:42 (Son Güncelleme:27.09.2021-15:00)


1

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı Hatayspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı lacivertlilerin defans futbolcusu Kim Min-Jae ise performansıyla gerek yurt içinde gerek yurt dışında büyük gündem oldu.



2

Zorlu deplasmandan üç puanla ayrılmasını bilen Fenerbahçe'de moraller yükseldi Takımda moraller yükselirken takımdaki futbolcuların performansı da büyük övgüler alıyor. Sarı lacivertlilerde bu anlamda performansı büyük övgü alan futbolculardan birisi de Fenerbahçe'nin başarılı Güney Koreli stoperi Kim Min- Jae oldu.



3

Fenerbahçe'de özellikle Macar stoper Atilla Szalai ile iyi bir ikili izlenimi ortaya koyan Güney Koreli futbolcu ülkesinde manşet oldu. Kim Min-Jae'nin performansı gerek Fenerbahçe takımı ve taraftarları tarafından gerek ülkesi Güney Kore'de büyün yankı uyandırdı.



4

Goal Kore "Kim Min-Jae 90 dakika sahada kaldı ve Fenerbahçe maç fazlasıyla lider" başlığı atıldı. Haberde ise "Kim Min-Jae, Hatayspor'a hava toplarını bırakmadı. 8 kez tehlike uzaklaştırarak yıldızlaştı" ifadeleri yer aldı.



5

Mydaily sitesi de Goal Kore ile benzer başlığı kullandı. "Kim Min-Jae 90 dakika oynadı Fenerbahçe liderliğe yükseldi" ifadeleri kullanıldı. Haberin detayında ise Fenerbahçe'nin Hatayspor deplasmanında zor da olsa kazandığını ve Enner Valencia ile Kim Min-Jae'nin bu galibiyette önemli rol oynadığı belirtildi.



6

Interfootball ise Fenerbahçeli taraftarların Kim Min-Jae'ye 'Kore Tankı' lakabını taktığını öne çıkardı. Haberde "Kim Min-Jae bu maçta duvar modunu aktifleştirdi. Kim Min-Jae'nin arkada sağlam durması forvet oyuncularını da ateşledi" ifadeleri yer aldı. Ayrıca Fenerbahçeli taraftarların Kim Min-Jae'ye 'Van Dijk' benzetmesi yaptıkları aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR