27.09.2021-14:02 (Son Güncelleme:27.09.2021-17:41)


1

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Olympique Marsilya ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken sarı kırmızılılara güzel haber geldi. Sarı kırmızılıların Fransız oyuncusu Sacha Boey'in takımla antrenmana katıldığı açıklandı.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Fransız temsilcisi Marsilya ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yapılan antrenmanla başladı. Galatasaray, Göztepe maçından aldığı galibiyet ile bu maça motive bir şekilde başlarken Galatasaray, Marsilya maçının hazırlıklarına hız kesmeden başladı.



3

Galatasaray'a güzel bir haber geldi. Galatasaray'ın Fransız futbolcusu Sacha Boey, kontrollü bir şekilde takımla birlikte çalışmalara katıldı.



4

Süper Lig devlerinden Galatasaray, Marsilya karşılaşmasının hazırlıklarına yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenman ile sürdürecek. Fransız futbolcu Sacha Boey'in takımla antrenmanlara katılması sarı kırmızılılarda zorlu Marsilya maçı öncesi moralleri yükseltti.



5

Özellikle Galatasaray'ın başarılı teknik adamı Fatih Terim zorlu maçtan önce kadro derinliği açısından bu gelişmeyle rahatladı.



6

21 yaşındaki genç futbolcu Fransa'nın Rennes takımından Galatasaray'a yeni sezon öncesi transfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR