27.09.2021-13:49 (Son Güncelleme:27.09.2021-13:49)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Ekvadorlu yıldız Enner Valencia, bu sezon sergilediği performans ile birlikte sarı lacivertli kulübü yukarı taşımaya devam ediyor.



2

Fenerbahçe'de bu sezon Enner Valencia yıldızlaşarak takımının performansında ve aldığı puanlarda oldukça önemli bir rol oynuyor.



3

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de bu sezon toplamda 8 resmi karşılaşmada süre alan Ekvadorlu yıldız Enner Valencia, bu karşılaşmalarda yapmış olduğu 5 gol ve 2 asistlik performansla birlikte takımının en iyi katkı veren oyuncusu konumunda yer alıyor.



4

Fenerbahçe formasıyla lige oldukça hızlı bir başlangıç yapan Enner Valencia, son 3 maçtır ligde takımına gol katkısı yapamazken, bu hafta oynanan zorlu Hatayspor deplasmanında takımının adeta kurtarıcısı olarak dümeni tekrardan devraldı.



5

Spor Toto Süper Lig'de oynanan zorlu Hatayspor deplasmanında sahneye çıkan Enner Valencia, 2-1 kazandıkları karşılaşmada takım arkadaşlarına yapmış olduğu 2 asist ile birlikte kazanılan galibiyette oldukça önemli bir rol oynadı.



6

Fenerbahçe kadrosuna Meksika Ligi ekiplerinden Tigres'ten bedelsiz olarak katılan Enner Valencia, sarı lacivertli kulüpte sahaya çıktığı 43 karşılaşmada yapmış olduğu 18 gol ve 7 asistlik performansla toplamda 25 gole katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR