27.09.2021-13:22 (Son Güncelleme:27.09.2021-13:38)


1

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın eski futbolcusu Radamel Falcao, yeni transfer olduğu Rayo Vallecano'da durmak bilmiyor. Futbolcu yeni takımıyla çıktığı 3. maçında da gol atmayı başardı.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'dan transferi olan olan Kolombiyalı yıldız golcü Radamel Falcao resmen şov yapıyor. Futbolcu, Galatasaray'da sergilediği performans ile büyük hayal kırıklığı uğratmıştı



3

Gösterdiği performans ile yoğun eleştirilen ve bu sakatlıkları dolayısıyla bir türlü Galatasaray'da düzen tutturamayan futbolcuya yoğun eleştiriler geliyordu.



4

Galatasaray futbolcuyla son olarak karşılıklı fesh yoluna giderek takımdan ayrılmasını istemişti. Futbolcu, Galatasaray ile hemen anlaşamadığı için Radamel Falcao'nun takımdan gönderilmesi büyük problem olmuştu.



5

Transfer sezonunun bitmesine kısa bir süre kala İspanyol ekibi Rayo Vallecano'ya giden futbolcu adeta şov yapıyor.



6

Galatasaray'dan ayrılarak bir kez daha La Liga'nın yolunu tutan Radamel Falcao, Rayo Vallecano formasıyla gollerine devam ediyor. Rayo Vallecano'nun Cadiz'i konuk ettiği maçın 44. dakikasında sahneye çıkan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao, İspanyol ekibinde gol sayısını üçe çıkartmayı başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR