27.09.2021-12:22 (Son Güncelleme:27.09.2021-12:41)


1

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada mücadeleden 2-1 galip geldi. Kritik maçın gollerini ikinci yarıda bulan Galatasaray'da, Kerem Aktürkoğlu devre arasında soyunma odasında yaşananları anlattı.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray, kendi evinde İzmir ekibi Göztepe'yi 2-1 mağlup etti. Galatasaray zorlu mücadeleden 2-1 galibiyet ile ayrılırken maç heyecanlı bir karşılaşmaya sahne oldu.



3

Sarı kırmızılılar zorlu mücadeleden 2-1 galip ayrılırken devre arasından sonra sahaya ayrı bir motivasyon ile çıktı. Bu durum oynanan futbola da yansıdı. Yaşanan durum ile ilgili Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.



4

Galatasaray'ın 2-1 galip ayrıldığı maç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kerem Aktürkoğlu maç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Futbolcu devre arasına yenik gittikleri maç ile ilgili soyunma odasında yaşananları anlattı.



5

Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Kerem Aktüroğlu, devre arasında maçı çevirmek için kararlı olduklarının ve ikinci yarıya bu motivasyon ile çıktıklarını ifade etti. Futbolcu açıklamalarında, "Genç bir takımız. Birbiriyle saha içinde dışında uyumlu, aile havasında bir takımız. Bu sene biraz daha yaşıt olduğumuz için birbirimizle daha iyi kaynaşıyoruz.'' ifadelerine yer verdi.



6

Geçen seneki performansı ile ilgili açıklamalarda bulunan futbolcu, "Geçen sene genelde sonradan oyuna giriyordum. Bu sene daha çok 11'de oynayan bir oyuncuyum. Hocam bana şans verdi. Her maç ve her antrenman kendimi geliştirmek için uğraşıyorum. Hocalarımla ekstra çalışmalar yapıyorum. Bunun için kendimi hep zorluyorum. Tabii ki saha içinde herkes gibi hata yapabiliyorum. Biz genç bir takımız. Hepimiz hata yapacağız ama bunlardan ders çıkaracağız.'' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR