Şenol Güneş TFF başkanı mı olacak? Kulislerden bomba iddia

Teknik direktör ve Fenerbahçe takımın eski kaptanı Ümit Özat'ın bir iddiası sonrası son günlerde spor kulisleri Şenol Güneş'in Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) başına geçeceği konusunu konuluyor. Siyasilerin de en çok istediği adaylardan biri olacağı öne sürülen Şenol Güneş TFF başkanı mı olacak?

20.04.2022-01:50 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-10:35) Şenol Güneş TFF başkanı mı olacak? Kulislerden bomba iddia

Nihat Özdemir'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığını istifa ederek bırakması sonrası futbol kamuoyunda yeni başkanın kim olacağı konuşulmaya başlandı. Spor kulislerinde konuşulanlara göre başkanlık adayı için birçok ismin adı geçerken teknik hoca ve Fenerbahçe takımın eski kaptanı Ümit Özat'tan çok çarpıcı bir isim geldi.


Futbol kulislerinde bomba Şenol Güneş iddiası!

Şenol Güneş'in TFF'nin başına geçeceği yönünde bir iddia ortaya atan Ümit Özat, Güneş'in TFF başkanı olmasını iktidarın da istediğini açıkladı. Özat, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında TFF’nin yeni başkanının Şenol Güneş olabileceğini ve bunu bir tahmin olmadığını belirterek bir bilgi olduğunu söyledi. Ümit Özat, açıklamasının devamında ise Şenol Güneş'in TFV başkanı olmasını aynı zamanda siyasilerinde istediğini ifade etti.

A Milli Takımını Dünya Kupası'nda üçüncülüğe taşıyan ve Beşiktaş ile birlikte Süper Lig'de şampşyınluk kupasını kaldıran deneyimli hoca Şenol Güneş'in ise ortaya atılan bu iddialara nasıl brş cevap vereceği de büyük merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal