Trabzonspor Kayserispor maç özeti ve golleri izle A Spor | TS Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri

Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarının ilki Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynandı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte karşılaşmanın özetini izlemek isteyenler arama motorları üzerinden Trabzonspor Kayserispor maç özeti ve golleri izle A Spor, TS Kayseri youtube geniş özeti ve maçın gollerini araştırıyor. Maç özeti için gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

19.04.2022-22:07 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-15:35) Trabzonspor Kayserispor maç özeti ve golleri izle A Spor | TS Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan yarı final ilk karşılaşmasında Trabzonspor kendi sahasında Kayserispor'u konuk etti. Maçın büyük bir bölümünde Trabzonspor'un üstünlüğünü sürdürdüğü karşılaşmada Kayserispor maçın son anlarına kadar direndi. Trabzonspor sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bordo mavililere galibiyeti getiren gol ise maçın son bölümünde Danimarkalı golcüsü Andreas Cornelius'dan geldi.

Trabzonspor Kayserispor maçı ne zaman oynandı?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Trabzonspor ile Kayserispor karşılaştı. 19 Nisan 2022 Salı günü saat 20.30’da Medical Park Stadyumu’nda oynanan olan mücadele A Spor ekranlarında şifresiz olarak yayınlandı.

Trabzonspor Kayserispor maçı hakemi kim oldu?

Trabzonspor Kayserispor arasında oynanan Türkiye Kupası mücadelesini hakem Atilla Karaoğlan yönetti.


Maçta hangi isimler forma giyemedi?

Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen, Djaniny ve Trondsen maç kadrosuna alınmadı. Konuk Kayserispor’da ise Mensah yarı final ilk maçında forma giyemedi.

Trabzonspor Kayserispor maçı 11'leri:

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Denswil, Ahmetcan, Puchacz, Siopis, Dorukhan, A.Ömür, Kouassi, Nwakaeme Cornelius

Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Mert, Carole, Campanharo, Attamah, Kemen, Emrah, Thiam, Gavranovic

Trabzonspor Kayserispor Türkiye Kupası yarı final maçı özetini A Spor kanalından, A Spor’un internet sitesinden veya A Spor’un Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal