Seni Kalbime Sakladım dizisinde büyük gelişme! Zeynep ve Civanmert çifti “The Most Commented Dizi Couple Worldwide” birinci oldu

Yayınlandığı ilk günden bu zamana kadar yoğun ilgi gören dizi Seni Kalbime Sakladım'ın başrollerinde yer alan Seva Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın hayat verdiği Zeynep ve Civanmert karakterleri birinci oldu. “The Most Commented Dizi Couple Worldwide” birinci olan çift sosyal medyada gündeme geldi.

27.07.2022-11:30 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-11:30) Seni Kalbime Sakladım dizisinde büyük gelişme! Zeynep ve Civanmert çifti “The Most Commented Dizi Couple Worldwide” birinci oldu

Dünya tarafından takip edilen Dizi World platformunun her hafta en çok izlenen dizi çiftlerinden olan Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz “The Most Commented Dizi Couple Worldwide”da 18-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında en çok yorum alan çift olarak listede birçok dizi karakterini geride bırakarak ilk sırada yer aldı.

Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz

Seni Kalbime Sakladım bütün dizileri geride bıraktı

İlk bölümü 30 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan Seni Kalbime Yazdım dizisinden sevindirici haber geldi. Başrollerinde yer alan ikili Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz, Zeynep - Civanmert karakterlerine hayat vermektedir. İzleyici tarafından yoğun ilgi gören çift olumlu yorumlar almaya devam ediyor. 

Son dönemlerin yükselişte olan ismi Sevda Erginci bu dizi ile kendini iyice gösterdi. Birçok markadan çeşitli reklam teklifleri alan Sevda Erginci yer alacağı projeleri ve marka iş birlikleri için gelen teklifleri özenle değerlendiriyor. Birçok projede yer almaya çalışan Erginci ''Yılın En İyi Genç Kuşak Kadın Oyuncusu'' ödülünü aldı. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal