Seni Çok Bekledim Dizisi Devam Edecek Mi?

Star TV'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim hakkında bazı iddialar gündeme geldi. seni Çok Bekledim dizisi devam edecek mi? Seni Çok Bekledim final mi yapacak?

16.03.2021-11:52 - (Son Güncelleme: 16.03.2021-11:52) Seni Çok Bekledim Dizisi Devam Edecek Mi?

Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisinin final yapacağı konuşuluyor. Seni Çok Bekledim finale doğru mu gidiyor? 

SENİ ÇOK BEKLEDİM FİNAL Mİ YAPIYOR? 

Star TV'de cuma akşamları ekrana gelen Seni Çok Bekledim dizisi rakipleri ile çarpışamadı. Cuma günü farklı televizyon kanallarında yayınlanan Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Ramo, Son Yaz, Akıncı ve Payitaht Abdülhamid dizileri yayınlanması, Seni Çok Bekledim dizisinin reytinglerini düşürdü. Düşük reytingler alan Seni Çok Bekledim'in final yapıp yapmayacağı konuşuluyor. Dizinin kanalla  6 – 8 bölümlük sözleşmesi var. Dizi Mart ayına kadar devam edecek fakat daha sonrası için en az 5 reyting alması gerekiyor. 

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİ OYUNCULARI

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Seni Çok Bekledim adlı dizisi kadrosunda Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar gibi usta isimler yer alıyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİ KONUSU

Hayatta hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inanan Kadir ile aşka asla inanmayan Ayliz’in masal tadındaki aşk hikayesi izleyenleri ekran başına kilitlemeyi planlıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal