Nükhet Duru'nun Belgeseli Yayından Kalktı

Nükhet Duru’nun 'Duru Olmak' adlı belgeselini izleyiciyle buluşturan dijital platform, yayını durdurma kararı aldı.

16.03.2021-11:28 - (Son Güncelleme: 16.03.2021-11:28) Nükhet Duru'nun Belgeseli Yayından Kalktı

Ünlü sanatçı Nükhet Duru’nun 'Hikâyesi Var' albümü için 'Duru Olmak' adlı belgesel çekildi. Belgesel, 19 Şubat’ta ise dijital platformda yayınlandı.

Belgesel yayınlandıktan sonra Nükhet Duru ile eserin yönetmeni Mu Tunç karşı karşıya geldi. Hürriyet'e konuşan yönetmen Mu Tunç, 'Duru Olmak' adlı belgeselin mecra satışının onayı ve bilgisi dahilinde yapılmadığını belirtti.

Belgeseli izleyiciyle buluşturan dijital platform kanalı ise her iki tarafın da haklarını korumak ve tarafsız davranmak için yayını durdurma kararı aldı. Evren Ercan ve Mustafa Tunç arasındaki telif tartışmasında uzlaşma sağlanana kadar yayından kaldırma kararı alan platform, ‘Durumu inceledikten sonra, taraflar arasındaki anlaşmazlık çözülene kadar belgeselin yayınını durdurma kararı aldık’ açıklamasını yaptı.

‘İKİ SENEMİ VERDİM’

Mu Tunç, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: ‘İki senemi canımı dişime takarak çalıştım, sadece kendisine duyduğum saygıdan ötürü bu eseri ortaya çıkarmak için emek verdim. Hakkımız olanı bizlerle paylaşmamalarının yanı sıra haberimiz olmadan gala yapılmasını ve filmin bir meze filmine çevrilmesini kalbim kırılarak izledim. Üstüne üstlük filmin baştan sona yapımcı, menajer tarafından yapıldığını canlı yayında söyleyecek kadar ileri giderek, bize karşı onur kırıcı davranışlar sergilediler. Kendisine iki senemi verdim ve bir teşekkür bile etmedi’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal