Sen İnandır filmi ne zaman yayınlanacak? Netflix Sen İnandır filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ayça Ayşin Turan ile Ekin Koç’un başrollerinde olduğu romantik komedi türündeki Sen İnandır filminin ilk fragmanı yayınlandı. Netflix’te yayınlanacak olan filmin ne zaman başlayacağı ile konusu ve oyuncuları oldukça merak ediliyor. Peki Sen İnandır filmi ne zaman yayınlanacak? Netflix Sen İnandır filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Soruların yanıtları haberimizde...

02.06.2023-16:52 - (Son Güncelleme: 02.06.2023-16:52)

Yönetmenliğini 72. Koğuş ve Deli Deli Olma gibi yapımlarda da görev alan Murat Saraçoğlu’nun yaptığı, senaryosunu ise Selen Bağcı’nın üstlendiği Sen İnandır filminin ilk fragmanı yayınlandı. Dijital platform Netflix üzerinden izleyenlerin karşısına çıkacak olan filmin ilk görüntüleri izleyenleri heyecanlandırırken, film severler Sen İnandır filmi yayın tarihi, konusu ve oyuncuları gibi detayları arama motorları üzerinden araştırıyor. Peki Sen İnandır filmi ne zaman yayınlanacak? Netflix Sen İnandır filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Sen İnandır filmi ne zaman yayınlanacak? 

Netflix Türkiye’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Sen İnandır filmi 23 Haziran 2023 Cuma günü Netflix platformunda yayınlanacak.

Sen İnandır Netflix

Sen İnandır film konusu nedir?

Artık torunlarının evlendiğini görmek isteyen iki işgüzar büyükanne, bu amaçla sözde tesadüfi bir karşılaşma organize ederek onları bir araya getirir. İçine girdikleri durumdan bihaber olan gençler karşılaştıklarında, çocukluk aşkları depreşir ve eski defterler açılır.

Sen İnandır film oyuncuları kimler?

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Ekin Koç’un yer aldığı Sen İnandır filminin oyuncu kadrosunda Naz Çağla Irmak, Çağrı Çıtanak,Zerrin Sümer ve Yıldız Kültür gibi isimler yer alıyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal