Sempatizanlar provokasyona devam ediyor! PKK paçavraları şimdi de Roma sokaklarında

Kahraman Mehmetçik, Suriye'de operasyona hazırlanırken, PKK yandaşları da provokasyona devam ediyor. İşte haberin detayları...

06.06.2022-11:06 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-12:14)

Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye'nin kuzeyinde, bölgenin refahı ve huzuru adına büyük bir operasyona hazırlanmaktadır. Yapılan bu hazırlıklar sürmeye devam ederken terör örgütü PKK yandaşları da yerinde durmuyor. Avrupa'da örgüt sempatizanları tek tek sokağa dökülmeye devam etmektedir.

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin başkenti olan Londra'da polis korteji eşliğinde yürüyüş düzenleyen örgüt sempatizanları bu defa İtalya'nın başkenti Roma'da söz de örgüt lehine yürüyüş yaptı. PKK'nın sözde gençlik hareketleri tarafından organize edilmiş olan yürüyüşte, terör örgütüyle bağlantılı sözde dernek ve grupları simgeleyen bez parçalarını elinde taşındı. 


İtalya Belediye Başkanı’ndan skandal açıklama

Söz konusu yürüyüşe katılan İtalya'nın en büyük şehirlerinden biri olan Palermo'nun Belediye Başkanı Leoluca Orlando açık bir şekilde örgüt savunuculuğuna soyundu. Leoluca Orlando yapmış olduğu açıklamada ise, "Türk işgaline karşı ve barış hakkını savunmak için bu gösteriye katılıyorum. Türkiye'ye karşı Rojava'nın yanındayız" diye ifade etti. Avrupa'nın göbeğinde yapılan bu terör gösterisine İtalya'nın ev sahipliği yapması resmen Türkiye'ye karşı terör örgütlerinin nasıl desteklendiğini de açık bir şekilde gösteriyor.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal