04.04.2022-11:52 (Son Güncelleme:04.04.2022-12:49)


1

38 yaşındaki Selin Ciğerci sık sık magazin dünyasında adından söz ettiriyor. Özellikle aşk hayatı ile gündeme gelen Ciğerci yine yaptı yapacağını.



2

2021 yılında boşandığı eski eşi ve şimdi ki sevgilisi olan Gökhan Çıra, gündemi sıkça meşgul eden isimlerden birisi. Önce evlenip daha sonra boşanan ardındansa sevgili olmaya karar veren çift asla dillerden düşmüyor.



3

Geçtiğimiz haftalarda Ankara Mamak'da bedelli askerlik yapmaya giden Gökhan Çıra, askerliğinin bitiminde yeni bir skandala imza attı.



4

İnternet ünlüsü Selin Ciğerci, sevgilisini almaya giderken adeta şov yaptı. Askeri kışlaya 4 lüks araçla giren Ciğerci'nin bu anlaraı sosyal medyada ifşa oldu.



5

Range Rover, Maybach, Bentley gibi lüks araçlarla sevgilisini almaya giden Ciğerci'nin başı belli ki bu sefer belaya girecek.



6

Halk tarafından çok tepki toplayan bu görüntülerle ilgili Milli Savunma Bakanlığı açıklama yaptı. İşte MSB tarafından yapılan o açıklama!



7

"Teskeresini alan bir askerin Mamak'ta görev yaptığı kışladan araç konvoyuyla çıktığına ilişkin sosyal medyada yer alan görüntüler üzerine derhal inceleme başlatılmıştır. Her vatan evladının çok değerli ve eşit olduğu Türk Silahlı Kuvvetleri bu tür bir davranışın kabul edilmesi asla mümkün değildir. Kuralların ve disiplinin bozulmasına asla müsaade edilmeyen TSK da buna aykırı davranışta bulunanlarla ilgili derhal gereği yapılacaktır"



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr