04.04.2022-11:21 (Son Güncelleme:04.04.2022-11:21)


1

Şimdi 39 yaşında olan adam, garson olarak çalışırken 23 yaşında olduğunu ve cinsel içerikli bir sahne çekmenin kariyerinde ilerlemeye yardımcı olacağına kendisini ikna eden bir grup kadınla tanıştığını söyledi.



2

Birkaç gün sonra kendini ilk yetişkin film setinde bulduğunu ve çok geçmeden her ay düzinelerce sahne çektiğini söyledi.



3

Kariyeri boyunca, Rocco Reed sektörde çalışan en popüler erkek yetişkin film yıldızlarından biri oldu ama başarısına rağmen Joshua çok mutsuz olduğunu söyledi.



4

"Bir milyon dolardan fazla kazandım. Gitmek istediğim her yere seyahat ettim. Hayal edebileceğim tüm şeyleri yaptım. Ama hepsini yaptıktan sonra hayatım alt üst oldu, çünkü bu her zaman hissettiğim acıyı ve boşluğu büyüttü" dedi.



5

Daha sonra kariyerinden emekli olmaya karar veren genç adam bir spor salonunda çalışmaya başladı.



6

Burada şimdiki eşiyle tanışan Joshua, bir süre sonra Hope'a (eşi) eski kariyerini itiraf etti. Geçmişini yargılamayan kadın bunun önemsiz olduğunu söyledi. Çift o hafta kiliseye gitti.



7

Joshua, kiliseye gittikten sonra, yıllardır aradığı tatmini sağlayan ruhsal bir uyanış yaşadığını söyledi.



8

Şimdi Joshua, Cedar Rapids Iowa'daki Good News Baptist Kilisesi'nde papaz olarak çalışıyor ve vaaz vermek için ABD'yi dolaşıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr