Selim İmamoğlu kimdir?

Ekrem İmamoğlu’nun oğlu Selim İmamoğlu, hayatı araştırılan isimler arasında yer alıyor. Selim İmamoğlu kimdir, Selim İmamoğlu mesleği, Selim İmamoğlu sevgilisi gibi terimler de araştırmaların başında yer alıyor. İşte Selim İmamoğlu hayatı ve biyografisi…

02.04.2024-16:10 - (Son Güncelleme: 02.04.2024-16:10)

Yerel seçim 2024’te yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu, yeniden seçildiği anı ailesiyle beraber kutladı. İmamoğlu eşi Dilek İmamoğlu ile 3 çocuğu seçim sürecini babalarıyla beraber takip etti. Ailenin en büyük oğlu olan Selim İmamoğlu da gündemde yer alan isimlerin başında geldi. Peki Selim İmamoğlu kimdir? Selim İmamoğlu evli mi?

Selim İmamoğlu kimdir?

İstanbul'un tanınmış ailesi İmamoğlu'nun ilk çocuğu olan Mehmet Selim, 1997 yılında dünyaya geldi. Lise eğitimini Yeşilköy Anadolu Lisesi'nde tamamlayan Mehmet Selim, başarılı bir öğrenci olarak mezun oldu ve ardından İstanbul Teknik Üniversitesi'nde İnşaat Mühendisliği bölümünde lisans eğitimine başladı.

Selim İmamoğlu kimdir?

Üniversite yıllarında, mühendislik alanının yanı sıra fizik dersleri de aldı. Mezuniyetinin ardından, uluslararası deneyim kazanmak amacıyla Hollanda ve Almanya'da staj yapma fırsatı buldu. Şu anda, iş hayatına Arçelik Global'de devam etmekte olan Mehmet Selim'in 2023 yılında işletmeci Melis Çatak ile bir ilişkisi olduğu gündeme gelmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal