27.02.2024-12:14 (Son Güncelleme:27.02.2024-12:30)


1

Geçtiğimiz gün dizi setinde tacize uğradığını söyleyen Selen Görgüzel'in açıklamaları gündem olunca sosyal medyadan kendisini taciz eden isimleri tek tek ifşa etti.



2

"Çok ağır ve travmatik bir şey yaşadım. 2009 yılıydı, oynadığım bir dizide hem yönetmeniydi işin hem de bir oyuncusu tarafından. Çok korkunç bir şey. Fiziksel tacize uğradım. İsimlerini vermeyeceğim.



3

Mahkemeye vermiştim, kazandım. Sonra o dizi durduruldu." ifadelerini kullanan Selen Görgüzel bu kişilerin kim olduğunu da açıkladı.



4

Çocuklar Duymasın'daki Ferdi Akarnur ve yönetmen Nihat Özcan'ın kendisini taciz ettiğini söyleyen Görgüzel "Yasal haklarımız tamamlanmıştır" diyerek bu olayın 2009 yılında gerçekleştiğini söyledi.



5

Ferdi Akarnur'un, o dönem konuya dair "Evet, doğru taciz ettim. İstedim ama vermedi, doğru vermedi" sözleri yeniden gündeme geldi.



6

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel yaptığı açıklamayla 15 yıl önce yaşadığı tacizi itiraf etmişti. Çocuklar Duymasın dizinde oyuncu Ferdi Akarnur ve yönetmen Nihat Özcan tarafından taciz edildiğini açık açık söyleyen Selen Görgüzel sosyal medyanın gündemine oturdu.



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr